Αυτό είναι το πιο υγιεινό χοτ ντογκ που κάνει θραύση

Αυτό είναι το πιο υγιεινό χοτ ντογκ που κάνει θραύση

Στην Ελλάδα το λέμε και "βρώμικο". Και όπως κάθε είδος που ανήκει στην κατηγορία του junk food έχει κατηγορηθεί για πολλά. Αυτό το χοτ ντογκ όμως έχει μηδέν λιπαρά, γιατί είναι όλο... vegan!

Ποιός είπε ότι το χοτ ντογκ είναι συνώνυμο μόνο με τα λιπαρά και χοληστερίνη; Και κυρίως ποιός είπε ότι απευθύνεται μόνο σε κρεατοφάγους;

Το νέο χοτ ντογκ που κάνει θραύση στο Λονδίνο, είναι το πιο λαχταριστό και χορταστικό που έχεις δει ποτέ στη ζωή σου. Και έχει την απίθανη γεύση που φαντάζεσαι όταν το βλέπεις και σου τρέχουν τα σάλια.

ADVERTISING

Υπάρχει μόνο μια μικρή λεπτομέρεια: Αυτό το χοτ ντογκ είναι... vegan! Το υποτιθέμενο λουκάνικο Φρανκφούρτης είναι φτιαγμένο από... σπόρους ηλιοτρόπιων. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μπορεί να μπερδέψει ακόμη και τον πιο απαιτητικό καλοφαγά. Όχι μόνο με την όψη του, αλλά κυρίως με τη γεύση του που θυμίζει κρέας σύμφωνα με τους δημιουργούς του.

Και όπως υποστηρίζουν, το μυστικό της επιτυχίας του κρύβεται στα ηλιοτροπία. Δοκίμασαν πολλά άλλα "φυσικά" συστατικά για να παρουσιάσουν κάτι ανάλογο όμως το πείραμα κατέληγε πάντα σε αποτυχία. Το δημιούργημά τους γίνεται πλέον ανάρπαστο στο Unity Diner του Λονδίνου, με τους πελάτες να δηλώνουν ενθουσιασμένοι αφού δεν μπορούν να καταλάβουν καμία διαφορά από το παραδοσιακό χοτ ντογλ.


SHARE:

24Media Network