Χαμός στα social με τον αποκλεισμό Γερμανίας: Χωρίς νίκη στη Ρωσία εδώ και 80 χρόνια

Χαμός στα social με τον αποκλεισμό Γερμανίας: Χωρίς νίκη στη Ρωσία εδώ και 80 χρόνια

Ο Πούτιν, η Μέρκελ, το Στάλινγκραντ και μια "νίκη" που δεν έχει έρθει εδώ και 80 χρόνια - Της Κορέας έγινε στα social media

Η μεγαλύτερη έκπληξη του Μουντιάλ είναι και επισήμως ο αποκλεισμός της Γερμανίας. Ένας αποκλεισμός που έγινε για πρώτη φορά μετά το 1938 και μάλιστα από τη βαθμολογικά αδιάφορη Κορέα.

Από τον όμιλο προχωρούν η Σουηδία που κέρδισε 3-0 το Μεξικό, ενώ η ομάδα της Γερμανίας τερμάτισε στην τελευταία θέση.

Οι Γερμανοί παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα και δίκαια ηττήθηκαν από τους Νοτιοκορεάτες. Όπως καταλαβαίνετε, ακολούθησε ο κακός χαμός στα κοινωνικά δίκτυα με τις "πολιτικές" αναφορές να δίνουν και να παίρνουν. Πολλοί δε, αναφέρθηκαν στην ήττα της Γερμανίας στα ρωσικά εδάφη κατά των Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ άλλοι συσχέτισαν τον ιστορικό αποκλεισμό με την παρουσία του προέδρου της ΝΔ στο Βερολίνο. Ο Κ. Μητσοτάκης είχε αναρτήσει άλλωστε φωτογραφία του στο Instagram την ώρα που παρακολουθούσε την αναμέτρηση.

"Και στο τέλος οι Γερμανοί δεν κερδίζουν πια", ήταν πάντως η... φαρμακερή ατάκα του Γκάρι Λίνεκερ στο twitter, μερικά δευτερόλεπτα μετά τον εκκωφαντικό αποκλεισμό της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

Σημειώνεται πως για την... αποκατάσταση της "αλήθειας", η ομάδα του Γιοάχιμ Λεβ κατάφερε φέτος να κάνει μια νίκη στη Ρωσία (2-1 τη Σουηδία στις καθυστερήσεις), αλλά δεν ήταν τελικά αρκετή για την πρόκριση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μουντιάλ 2018

ADVERTISING

SHARE: