Χωρίς έλεος: Ξεπαρκάρει και σπέρνει την καταστροφή για επτά λεπτά

Χωρίς έλεος: Ξεπαρκάρει και σπέρνει την καταστροφή για επτά λεπτά
Γυναίκα οδηγός χωρίς έλεος youtube

Όταν διαπιστώνει τι έχει κάνει προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, επιχειρώντας να βάλει τη ζάντα του διπλανού οχήματος στη θέση της και να "σβήσει" τις γρατσουνιές και τα βαθουλώματα.

Τα κατορθώματα μιας γυναίκας που προσπαθεί να ξεπαρκάρει καταγράφει βίντεο που έχει γίνει viral. Στα επτά λεπτά που επιχειρεί να βγάλει το αυτοκίνητό της από το σημείο που είναι σταθμευμένο, σε πάρκινγκ νοσοκομείου, η γυναίκα χτυπάει…αλύπητα και επανειλημμένως το διπλανό όχημα.

Μάλιστα, κάποια στιγμή διαπιστώνει το μέγεθος της καταστροφής που έχει προκαλέσει, κατεβαίνει από το αυτοκίνητό της και προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, δηλαδή να βάλει την ζάντα του διπλανού οχήματος που έχει πέσει, στη θέση της και να φτιάξει τις γρατσουνιές και τα βαθουλώματα. Για την ιστορία, η γυναίκα όταν κάποια στιγμή καταφέρνει να ξεπαρκάρει, φεύγει σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα…

Το, για γέλια και για κλάματα, περιστατικό συνέβη στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ πριν λίγες μέρες και καταγράφηκε από οδηγό οχήματος που ήταν παρκαρισμένο σε κοντινό σημείο αλλά, ευτυχώς γι’ αυτό, εκτός…πεδίου βολής της γυναίκας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα