"Δεν θα κάνω έκτρωση": Η απόφαση μίας μητέρας μετά τον τρομακτικό υπέρηχο

"Δεν θα κάνω έκτρωση": Η απόφαση μίας μητέρας μετά τον τρομακτικό υπέρηχο

Χαμό στα social media προκάλεσε ο υπέρηχος που κοινοποίησε μία μέλλουσα μητέρα

Μία μέλλουσα μητέρα αναγκάστηκε να δηλώσει στα social media ότι δεν θα προχωρήσει σε έκτρωση, όταν ο "τρομακτικός" υπέρηχος που ανήρτησε έγινε viral.

Η αυστραλή Sharni Turner, κοινοποίησε στο Twitter την εικόνα τον περασμένο Σεπτέμβριο και έμεινε εμβρόντητη από τις σκληρές αντιδράσεις που προκάλεσε, με τα διαδικτυακά "τρολ" να αποκαλούν το αγέννητο παιδί της "απόλυτο κακό".

Στην εικόνα, φαίνεται το πρόσωπο του αγέννητου μωρού της και κάποιοι το παρομοίασαν με τον εχθρό του Χάρυ Πότερ, Βόλντεμορτ, ή με χαρακτήρες από τον "Κυνηγό", τα "Transformers" και το "Saw".

Η Sharni είδε σε αυτό την αστεία πλευρά και έγραψε στο twitter: "Ο τεχνικός για τον υπέρηχο αποφάσισε να βγάλει τραβήξει μία ανφάς εικονα του μωρού μου και ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω δει στη ζωή μου!".

Αλλά κάποιες από τις απαντήσεις που έλαβε, δεν ήταν τόσο ανάλαφρες: "Πλέον είμαι υπέρ των εκτρώσεων", ή "Συγγνώμη φίλη μου αλλά πρέπει να το σκοτώσεις πριν αναπαραχθεί".

Απαντώντας στους κακοπροαίρετους, η Sharni έγραψε:"Αισθάνομαι ότι πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι με κανέναν δεν σκοπεύω να κάνω έκτρωση και έτσι φαίνεται ένα ανθρώπινο κρανίαο σκαναρισμένο από υπέρηχους".

Πηγή:The Sun Φωτογραφία: instagram

SHARE:

24Media Network