Είδωλο: Πακιστανός δημοσιογράφος καλύπτει την υπερχείλιση ποταμού και γίνεται viral

Είδωλο: Πακιστανός δημοσιογράφος καλύπτει την υπερχείλιση ποταμού και γίνεται viral

Ο δημοσιογράφος Azadar Hussain από το Πακιστάν βούτηξε κυριολεκτικά σε βαθιά νερά, προκειμένου να μεταδώσει με ακρίβεια το ρεπορτάζ του για την ανησυχητική υπερχείλιση ποταμού στην περιοχή του Παντζάμπ της Ινδίας.

Ένας δημοσιογράφος από το Πακιστάν, δείχνοντας υπέρμετρο επαγγελματισμό στη δουλειά του, μπήκε κυριολεκτικά σε βαθιά νερά, προκειμένου να μεταδώσει με ακρίβεια το ρεπορτάζ του.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Azadar Hussain, μετέδιδε ρεπορτάζ στην Ινδία σχετικό με την ανησυχητική υπερχείλιση ποταμού στην περιοχή του Παντζάμπ, βούτηξε στα βαθιά, κρατώντας το μικρόφωνο πάνω από την επιφάνεια του νερού.

Ατάραχος και χωρίς να παρουσιάζει κάποια ενόχληση, παρά το γεγονός ότι τα νερά έφταναν μέχρι τον λαιμό του, μιλούσε κανονικά στην κάμερα, αναλύοντας το φαινόμενο που πλήττει τις γεωργικές εκτάσεις της περιοχής.

Το βίντεο με τον θαρραλέο δημοσιογράφο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έγινε viral, με πολλούς χρήστες να τον επευφημούν και να σχολιάζουν με θαυμασμό την τόλμη του και άλλους να κάνουν χιούμορ με την “μαχητικότητά” του.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα