Τα βαμπίρ, το σεξ και ο οδοντογιατρός

Τα βαμπίρ, το σεξ και ο οδοντογιατρός

Έναν έξυπνο τρόπο σκέφτηκαν οδοντίατροι της Μ. Βρετανίας για να κάνουν τους νέους να ενδιαφερθούν για την στοματική τους υγιεινή. Εμπνεύστηκαν από τη γνωστή ταινία "Twilight" και έφτιαξαν ένα καινοτόμο διαφημιστικό με βαμπίρ (Pics+Vid)

Η ώρα είναι κρίσιμη, ένα βαμπίρ επιτίθεται σε μια νεαρή ημίγυμνη κοπέλα έτοιμο να της κάνει έρωτα… όταν ξαφνικά όλα τελειώνουν επειδή μυρίζει το στόμα του!

Είναι το νέο διαφημιστικό, εμπνευσμένο από τις διάσημες ταινίες βαμπίρ "Twilight",  που δημιούργησαν οι οδοντίατροι του Northamptonshire και  του Hampshire για να ευαισθητοποιήσουν τους νέους για την στοματική τους υγιεινή.

Τα βαμπίρ, το σεξ και ο οδοντογιατρός

Αφορμή της διαφημιστικής καμπάνιας είναι μια έρευνα που δείχνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών από 16 έως 35 ετών δεν πλένουν τα δόντια τους στην Μεγάλη Βρετανία με αποτέλεσμα αυτά να χαλάνε όταν κάποιος είναι ήδη σε πολύ νεαρή ηλικία.

Τα βαμπίρ, το σεξ και ο οδοντογιατρός

Σε δήλωσή του ο Σίμον Μπράιαντ, αναπληρωτής διευθυντής της Δημόσιας Υγείας,  στο Portsmouth δήλωσε "Είναι ένα καινοτόμο διαφημιστικό που θα βοηθήσει όλο και περισσότερους άνδρες να πάνε στο γιατρό".

SHARE:

24Media Network