Η συγκινητική κίνηση ενός 5χρονου απέναντι σε έναν άστεγο

Faulk and her son, Josiah Duncan, 5 years old,  were eating dinner at a local Waffle House in April, 2015 when they spotted a man with his bike holding a bag outside the Restaurant. This was Josiah's first time learning with the word "homeless" meant and he decided to feed him.
Faulk and her son, Josiah Duncan, 5 years old, were eating dinner at a local Waffle House in April, 2015 when they spotted a man with his bike holding a bag outside the Restaurant. This was Josiah's first time learning with the word "homeless" meant and he decided to feed him. COURTESY AVA FAULK

Ένα 5χρονο αγοράκι συγκίνησε τους πάντες σε ένα κατάστημα εστίασης καθώς ζήτησε από τη μητέρα του να αγοράσουν γεύμα σε έναν άστεγο. Δείτε τι ακολούθησε (vid+pics)

Όταν δεις έναν άστεγο μπροστά από ένα εστιατόριο τι θα κάνεις και τι θα πεις στο παιδί σου; Η Ava Faulk από το Prattville στην Alabama έπρεπε να απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις στο 5χρονο γιο της. Ωστόσο αποδείχτηκε ότι οι απαντήσεις του γιου της ήταν καλύτερες.

Η συγκινητική κίνηση ενός 5χρονου απέναντι σε έναν άστεγο

Η Faulk και ο γιος της, Josiah Duncan , έτρωγαν ένα γεύμα στο τοπικό Waffle House όταν είδαν έναν άστεγο να στέκεται έξω από το εστιατόριο. Όταν το παιδί είδε ότι ο άνδρας δεν ήταν καθαρός άρχισε να ρωτά τη μητέρα του διάφορα. Η Ava του εξήγησε ότι ο άνδρας ήταν άστεγος αλλά το παιδί δεν κατάλαβε τι σήμαινε αυτό. Όταν του εξήγησε αναλυτικότερα η μητέρα του ο Josiah είπε ότι ήταν πιο προβληματισμένος γιατί ο άνδρας έδειχνε πεινασμένος και αμέσως πρότεινε στη μητέρα του να του αγοράσουν ένα γεύμα.

Τον κάλεσαν μέσα λοιπόν και κάθισε στο τραπέζι. Ενώ κανείς δεν του έδινε σημασία ο Josiah όρμησε πάνω του και τον ρώτησε αν θέλει μενού γιατί όπως του είπε '' κανείς δεν μπορεί να παραγγείλει αν δεν δει το κατάλογο''.

Ο άνδρας παρήγγειλε κάτι αρκετά φθηνό αλλά η Ava του είπε ότι μπορεί να αγοράσει οτιδήποτε θέλει, τότε ο άστεγος της απάντησε '' Μπορώ να έχω μπέικον;'' και εκείνη του απάντησε να πάρει όσο μπέικον θέλει φυσικά.

Έπειτα το αγοράκι έκανε κάτι που συγκίνησε όσους βρίσκονταν στο εστιατόριο. Ζήτησε να πει την προσευχή με τον άνδρα και τότε όλοι όσοι ήταν στο εστιατόριο προσευχήθηκαν παρέα.

Η συγκινητική κίνηση ενός 5χρονου απέναντι σε έναν άστεγο

Η μητέρα του αγοριού δήλωσε σχετικά με το συμβάν: ''Το ότι είδα το γιο μου να συγκινεί το κόσμο που βρισκόταν στο εστιατόριο θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα μου σαν γονιός και θα το θυμάμαι για πάντα''.

bxcVlWEnxfY

Πηγή: edition.cnn.com

SHARE:

24Media Network