Επικό βίντεο: Μάνα κουκουλοφόρου τον 'σπάει' στο ξύλο γιατί πήρε μέρος σε επεισόδια

Επικό βίντεο: Μάνα κουκουλοφόρου τον 'σπάει' στο ξύλο γιατί πήρε μέρος σε επεισόδια

Ποιος είδε τη μαμά του και δεν τη φοβήθηκε! Σίγουρα όχι αυτός ο νεαρός, που τις "έφαγε" μέσα στη μέση του δρόμου, γιατί συμμετείχε στα επεισόδια της Βαλτιμόρης (Pics+Vids)

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες της - κατά τα social media - "μητέρας της χρονιάς", που βγήκε στους δρόμους της Βαλτιμόρης, για να "μαζέψει" τον γιο της, που συμμετείχε στα επεισόδια.

Φυσικά, το συμβάν κατέγραψαν με κινητά και κάμερες ουκ ολίγοι, που ανέβασαν τα βίντεο και τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Επικό βίντεο: Μάνα κουκουλοφόρου τον 'σπάει' στο ξύλο γιατί πήρε μέρος σε επεισόδια
© WMAR

Τι πρόβλημα έχεις; Τι δεν πάει καλά με σένα;", φωνάζει στον γιο της, ενώ τον χτυπάει και τον τραβάει εξοργισμένη κι ενώ εκείνος προσπαθεί να απομακρυνθεί, εκείνη τον πιάνει ξανά και του φωνάζει "Θέλεις να είσαι εδώ και να κάνεις αυτά τα σκ@τά; Φύγε από εδώ. Γύρνα αμέσως πίσω. Ακούς τι σου λέω;"

Επανέρχεται σταδιακά η τάξη

Η ηρεμία επιστρέφει σταδιακά στη Βαλτιμόρη, καθώς σποραδικά επεισόδια κλείνουν μία ημέρα ταραχών που ξέσπασαν μετά την κηδεία του νεαρού μαύρου Freddie Gray που πέθανε μετά τη σύλληψή του από την αστυνομία.

Λίγη ώρα μετά την κηδεία του Freddie Gray, ομάδες νεαρών, αποτελούμενες κυρίως από μαθητές λυκείων, επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων πετώντας πέτρες, τούβλα, μπουκάλια. Σουπερμάρκετ λεηλατήθηκαν και στη συνέχεια πυρπολήθηκαν, μαζί με ιδιωτικά αυτοκίνητα και περιπολικά.

"Γενιές πάρα πολλών ανθρώπων έκτισαν αυτήν την πόλη για να αφήσουμε αλήτες να την καταστρέψουν", δήλωσε η δήμαρχος.

Οι σοβαρότερες ταραχές επικεντρώθηκαν στον βορειο-δυτικό τομέα της πόλης. Δεκαπέντε αστυνονομικοί τραυματίσθηκαν, έξι από τους οποίους σοβαρά. Επιθέσεις δέχθηκαν επίσης δημοσιογράφοι και καταγγέλθηκαν κλοπές δημοσιογραφικού εξοπλισμού.

Είκοσι επτά άνθρωποι συνελήφθησαν, ενώ η αστυνομία ανακοίνωσε ότι θα προσπαθήσει να εντοπίσει μέσα από τις κάμερες ασφαλείας τους δράστες των επιθέσεων.

SHARE: