Επικό Βίντεο: Όταν η Αννούλα χάλασε την εκπομπή του Βασίλη Λεβέντη

default image

Δείτε ένα βίντεο από το "σαμποτάζ" στον "αέρα" της εκπομπής του Βασίλη Λεβέντη. Πώς αντέδρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων (Vid)

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης βρισκόταν στον “αέρα” της διαδικτυακής εκπομπής του “Πολιτικός Μαραθώνιος” η οποία μεταδίδεται από το site antidiaploki.gr. Η εν λόγω εκπομπή είναι ακυκλοφόρητη από το τις 24 Απριλίου του 2013, με καλεσμένο τον Γιάννη Βερώνη.

Το ατυχές περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν το τέλος της εκπομπής. Σίγουρα πρόκειται για τεχνικό ατύχημα που “σημαδεύτηκε” από το γνωστό ταμπεραμέντο του Βασίλη Λεβέντη.

Ένα τεχνικό ατύχημα που δεν μπορεί φυσικά να σπιλώσει τον πολιτικό του λόγο. Γιατί παντού μπορεί να συμβούν απρόοπτα.

 

Το ηχητικό “ατύχημα” σημειώνεται στο 01.22 τoυ βίντεο

Θυμηθείτε τη συνέντευξη του Βασίλη Λεβέντη στο NEWS 247 λίγο πριν την τελευταία εκλογική διαδικασία για τις ευρωεκλογές.

Παρακάτω παραθέτουμε το σχόλιο του Β. Λεβέντη για τον δικομματισμό, γιατί πέραν του χιούμορ, χρειάζεται να εξετάζουμε και τις πολιτικές θέσεις πριν κρίνουμε (και κριθούμε):

“Το βόλεμα και το ρουσφέτι είναι τόσο βαθιά ριζωμένα στη συνείδηση του λαού μας, που  μέχρι σημείου κάποιοι, ίσως οι περισσότεροι, να τυφλώνονται και να αδυνατούν να προσγειωθούν στη νέα πραγματικότητα.

Ο λαός μας πράγματι διχάζεται. Τι να πρωτοπιστέψει;

Το δίλημμα που γεννιέται για το λαό μας είναι το ακόλουθο: θα γίνουν πράγματι κυβερνήσεις συνασπισμού, όποτε τα δύο μεγάλα κόμματα χάνουν το μονοπώλιο εξουσίας ή παρά τα όσα φαίνονται στις δημοσκοπήσεις ο λαός την τελευταία στιγμή θα ξαναψηφίσει δύο κόμματα διατηρώντας την ίδια φαύλη και αμαρτωλή πολιτική κατάσταση;

Βέβαια το δίλημμα αυτό είναι ψεύτικο αφού όλοι γνωρίζουν ότι τα δύο κόμματα έχουν φθαρεί, έχουν χάσει την παλιά αίγλη και ισχύ τους και η κρίση στο εσωτερικό τους μαρτυρεί τον πανικό τους.

Το δίλημμα είναι πιο μεγάλο για τον κύριο κορμό των οπαδών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που δε θέλουν να πιστέψουν ότι θα χάσουν τα προνόμιά τους και θα υποχρεωθούν να λειτουργήσουν με ισονομία και τάξη.

Μέχρι τώρα κατόρθωσαν με τη βία να δημιουργούν κοπάδια ψηφοφόρων, να φανατίζουν τον κόσμο, να τον οδηγούν με εμπάθεια και απερισκεψία στις κάλπες.

Όμως ο λαός μετά τις εκλογές διαπίστωνε, ότι ένας σκληρός κομματικός πυρήνας είτε επί ημερών δεξιάς είτε επί ημερών ΠΑΣΟΚ εγκαθίστατο στην εξουσία, επωφελούνταν οι κομματικοί μανδαρίνοι και η τεράστια πλειοψηφία ένοιωθε εκτός νυμφώνoς.

Ο δικομματισμός που τόσο καιρό η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ είχε καταγγείλει σαν διαφθαρμένο και σάπιο σύστημα, βασιζόταν επί τόσες δεκαετίες στη χώρα μας, στην υφαρπαγή της ψήφου με το ζόρι, το χρήμα, τις υποσχέσεις, την απατεωνιά.

Μάλιστα, για να επιτυγχάνουν το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία την υφαρπαγή της ψήφου, δαπανούσαν δισεκατομμύρια δραχμές και Ευρώ που ως επί το πλείστον είχαν αμαρτωλή προέλευση : μίζες, λαδώματα, εκβιασμοί, προστασίες, εξαγόραζαν δημοσιογράφους, υπέκυπταν σε κάθε ανήθικη αξίωση των διαπλεκομένων, μετέδιδαν ακόμη και στους απλούς πολίτες το αίσθημα της διάβρωσης, εξαγοράς, έλλειψης ηθικών αξιών.

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ θυμίζει στο λαό μας ότι με αυτοδύναμη κυβέρνηση προδόθηκε η Κύπρος με τις συμφωνίας της Ζυρίχης και του Λονδίνου, με αυτοδύναμη κυβέρνηση παραδόθηκε ο Οτσαλάν στους Τούρκους, με αυτοδύναμες κυβερνήσεις φτιάχτηκαν οι στρατιές των αργόμισθων δημοσίων υπαλλήλων, με αυτοδύναμες κυβερνήσεις έγιναν υποχωρήσεις στα Ελληνοτουρκικά, με αυτοδύναμες κυβερνήσεις άνοιξε τόσο βάρβαρα η ψαλίδα των ανισοτήτων με μισθούς και συντάξεις, ώστε οι λίγοι να ευημερούν και ο πολύς λαός να πεινάει, με αυτοδύναμες κυβερνήσεις έφτασε η χώρα μας να έχει εξωτερικό χρέος που εγγίζει σήμερα αστρονομικά ποσά.

Όσο διαρκούσε στον τόπο μας ο δικομματισμός, γινόταν συμψηφισμός δεξιών και Πασοκικών εγκλημάτων, γινόταν αλληλοαμνήστευση προδοσιών, μειοδοσιών, σκανδάλων, και έτσι αλληλουποστηριζόμενα τα δύο κόμματα, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, λεηλατούσαν τη χώρα υπό τα βλέμματα και την ένοχη σιωπή σδημοσιογράφων, εφημερίδων, καναλιών.

Μόνο η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ φώναξε από την πρώτη στιγμή για την απαράδεκτη κατάσταση που υπήρχε στην Ελλάδα. Μόνο ο Βασίλης Λεβέντης κατήγγειλε τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τη Νέα Δημοκρατία για την εξαπάτηση των ψηφοφόρων και για την πλήρη υποταγή τους σε διαπλεκόμενους εκδότες και βέβαια στον ξένο παράγοντα.

Αν διώχτηκε τόσο άνανδρα, ύπουλα η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ είναι γιατί βροντοφώναξε ότι και το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία αποτελούν ουσιαστικά ένα κόμμα, το κόμμα των υπαλλήλων και ανδρεικέλων των διαπλεκομένων αφεντικών.

Εδώ και δεκαετίες δεν υπάρχει στη χώρα μας λαϊκή κυριαρχία, υπάρχουν πέντε – έξι οικογένειες που πίνουν το αίμα του κόσμου και χρησιμοποιούν βουλή και κυβέρνηση σαν τυφλά πιόνια, σαν Φιλιππινέζες ελεεινής μορφής.

Αυτό το θάρρος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ της κόστισε ακριβά.

Γενικά στον τόπο μας υπάρχει μεγάλο κόστος για όσους τολμήσουν να πουν την αλήθεια, για όσους εγείρουν το ανάστημα στη σάπια εξουσία.

Αρκεί να σας θυμίσουμε ότι στον ANTENNA ο Βασίλης Λεβέντης έχει προσκληθεί μία μόνο φορά το 1994 για την εκπομπή με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο και έκτοτε ουδέποτε.

Επίσης στο MEGA CHANEL ο Βασίλης Λεβέντης φιλοξενήθηκε μια φορά από τον Κώστα Χαρδαβέλλα, το 1991 και έκτοτε ουδέποτε.

Διαπιστώνουμε δηλαδή ότι έγιναν απόπειρες διασυρμού και εξόντωσης του Βασίλη Λεβέντη, απέτυχαν, και μετά υιοθετήθηκε από αφεντικά και δημοσιογράφους η μέθοδος της σκόπιμης αγνόησης και εκτόπισης από τη δημοσιότητα του Βασίλη Λεβέντη.

Σκεφτείτε λοιπόν, υπό πόσον αντίξοους όρους λειτούργησε για πολλά χρόνια η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

Καμία εφημερίδα δεν φιλοξενούσε τις ανακοινώσεις μας, καμία τηλεόραση δεν φιλοξένησε τον Βασίλη Λεβέντη ή έστω κάποιο άλλο στέλεχος του κόμματος.

Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ιδρύθηκε και υπάρχει χάριν της ηθικής και του δικαίου.

Θα μείνουμε πιστοί στις αρχές μας.

Εμείς απευθυνόμαστε στους σκεπτόμενους και στους λογικούς.

Οι ψήφοι στην ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ αντανακλούν το μέτρο και τη λογική στην πατρίδα μας.

Ο μέχρι σήμερα ισχύων νόμος, δίνει χρήματα μόνο στα παλαιά εντός βουλής κόμματα και αποκλείει τα νέα, όποτε δεν επιτρέπει την ανανέωση του πολιτικού μαςβίου.

Επίσης οι παροχές στο ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Δημοκρατία και στα λοιπά κόμματα τεραστίων ποσών, επιτρέπει, τα κόμματα αυτά να πληρώνουν εφημερίδες και κανάλια, όχι μόνο για τη δική τους προβολή, αλλά και για την εξόντωση και αποκλεισμό από τα ΜΜΕ της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

Με εφαρμογή του δικού μας προγράμματος ο χαρτοπόλεμος θα σταματήσει, η δημοκρατία θα λειτουργήσει.

Η νέα Ελλάδα πρέπει να στέκει γερά στα πόδια της, καρκινώματα πάσης μορφής, εστίες διαφθοράς, καπετανάτα που χρησιμοποιούν αχυρανθρώπους και όμιλοι πουεισδύουν σε όλους τους τομείς με παράνομα μέσα πρέπει να εντοπιστούν και να αντιμετωπιστούν.

Τα βάρη του κράτους θα επωμίζονται όλοι οι ‘Ελληνες σύμφωνα με τις δυνάμεις τους.

Το σπορ της φορoδιαφυγής, της φυγοστρατίας, τα παραθυράκια αποφυγής βαρών και ευθυνών κλείνουν οριστικά από την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

Τα άλλα κόμματα μας αφήνουν βαριά αμαρτωλή κληρονομιά, όμως η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει, καμιά δύναμη δεν θα την κρατήσει στάσιμη.

Οι ένοχοι και οι υπαίτιοι της στασιμότητας μέχρι σήμερα θα εντοπιστούν, θα τιμωρηθούν…

Η απλή αναλογική είναι το κορυφαίο αίτημα όλων των δημοκρατικών ανθρώπων και υπέρτατο ζητούμενο όλων των προοδευτικών κομμάτων. Η θέσπιση της απλής αναλογικής οδηγεί σε κυβερνήσεις συνεργασίας κομμάτων, σε κυβερνητικούς συνασπισμούς, που με βάση τη συναίνεση και τις ιδεολογικές και προγραμματικές συγκλίσεις, οικοδομούν κοινωνική και πολιτική σταθερότητα, διαφάνεια λαϊκή συμμετοχή και εν γένει μία πολιτεία χωρίς ακρότητες και αφορισμούς.

Η εξουσία είναι γλυκιά και το να είναι κανείς παντοδύναμος και ανεξέλεγκτος στην εξουσία είναι και αυτό μία πρόκληση.

Ένας πρωθυπουργός που γίνεται πρωθυπουργός με αυτοδύναμη κυβέρνηση, είναι πολύ δύσκολο να παραχωρήσει εξουσίες θεσπίζοντας την απλή αναλογική.

Πράγματι απλή αναλογική σημαίνει παραχώρηση εξουσίας, σημαίνει συνδιαχείριση.

Ποιός σήμερα, όταν έχει όλες τις εξουσίες στα χέρια του, καλεί άλλους σαν συνεταίρους;

Ασφαλώς κανείς, γι’αυτό και πέρασαν τόσα χρόνια μετά το 1974 και η απλή αναλογική παραμένει ζητούμενο, λαϊκό αίτημα που χρειάζεται θυσίες και αγώνες για να υλοποιηθεί.

Επιβάλλοντας τη θέσπιση της απλής αναλογικής, για κάθε είδους εκλογική διαδικασία και η αρχή της πλειοψηφίας, θα είναι το κριτήριο για την έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας.

Κάθε κόμμα που πρεσβεύει ενισχυμένη ή κάθε παρόμοια αλχημεία θα βρίσκεται έξω από κάθε ιδέα συνεργασίας με την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

Στα πλαίσια αυτά και για όσο χρόνο το ΠΑΣΟΚ υιοθετεί την ενισχυμένη, εμείς θα το θεωρούμε κόμμα με φασίζουσες αρχές, κόμμα σφετερισμού της εξουσίας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα