Eurovision 2016: Το ‘πορνό’ παρελθόν του Sergey Lazarev

default image

Ο εκπρόσωπος της Ρωσίας εμπλέκεται σε πορνογραφικό σκάνδαλο, με τις γυμνές φωτογραφίες του να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, λίγες ώρες πριν από τον τελικό της Eurovision (Pics)

Ο Sergey Lazarev, που εκπροσωπεί την Ρωσία στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision στη Στοκχόλμη είναι ένας πολύ διάσημος πορνοστάρ στην χώρα του, με αποτέλεσμα γυμνές φωτογραφίες του να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Τόσο οι διοργανωτές, όσο και οι αρμόδιοι για τον διαγωνισμό, δεν γνώριζαν την προηγούμενη επαγγελματική δραστηριότητα του τραγουδιστή, που αποτελεί μάλιστα το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον αποψινό τελικό.

Στις επίμαχες φωτογραφίες, που προκάλεσαν σάλο, ο 33χρονος Lazarev εμφανίζεται γυμνός σ’ ένα κρεβάτι και κρατά ένα πριόνι στο λαιμό μια γυναίκας, που είναι δεμένη με χειροπέδες σ’ ένα καλοριφέρ, φορώντας μόνο τα εσώρουχά της.

Από την πλευρά της οι εκπρόσωποι της Ρωσίας, που προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, υποστηρίζουν πως οι φωτογραφίες, που μοιάζουν να είναι τραβηγμένες από κάποια πορνογραφική ταινία του, τραβήχτηκαν για να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου αναφέρει πως οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το 2008 και πως η κυβέρνηση είχε τότε εκφράσει ανησυχίες για το αν θα θεωρούνταν προκλητική η συγκεκριμένη καμπάνια. Πάντως η συγκεκριμένη δεν είναι η μοναδική γυμνή φωτογραφία του τραγουδιστή, που προσπαθεί να θάψει το αμαρτωλό του παρελθόν.

Παράλληλα, ο ίδιος έχει δηλώσει πως αν η Ρωσία καταφέρει να κερδίσει τον αποψινό τελικό, θα καταφέρει να βάλει κ’ ένα τέλος στις φήμες για τα ανύπαρκτα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. “Υπάρχουν περισσότερες φήμες και λόγια για ένα πρόβλημα που δεν υπάρχει. Οι ομοφυλόφιλοι έχουν δικαιώματα στη Ρωσία. Θέλω να έρθετε και να το δείτε και μόνοι σας”, δήλωσε σε συνέντευξή στο BBC.

(Πηγή: Dailymail)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα