"Έβρεξε" χρήματα από ληστεία στο Βέλγιο

"Έβρεξε" χρήματα από ληστεία στο Βέλγιο

Οι ληστές σκόρπισαν χιλιάδες ευρώ στον δρόμο για να μπορέσουν να ξεφύγουν, τα οποία όμως η αστυνομία ζητάει να επιστραφούν

Με ένα απρόσμενο αλλά ευχάριστο φαινόμενο ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι μιας μικρής πόλης στο Βέλγιο όταν είδαν να πέφτουν από τον ουρανό χιλιάδες ευρώ.

Στην πόλη Ζέντελγκεμ λοιπόν του Βελγίου "έβρεξε" χαρτονομίσματα  αφού οι άτυχοι ληστές φεύγοντας από το σπίτι που είχαν εισβάλει νωρίτερα και είχαν αρπάξει το χρηματοκιβώτιο έπεσαν πάνω στους αστυνομικούς και έτσι αναγκάστηκαν να πετάξουν τα χρήματα για να μπορέσουν να ξεφύγουν.

Οι δράστες για να ξεφύγουν αποφάσισαν να ρίξουν το χρηματοκιβώτιο στο δρόμο για να δημιουργήσουν αντιπερισπασμό.

Το χρηματοκιβώτιο πέφτοντας άνοιξε και χιλιάδες ευρώ σκόρπισαν στο δρόμο. Αμέσως δεκάδες περαστικοί άρχισαν να τα μαζεύουν με αποτέλεσμα να προκληθεί πραγματικό κομφούζιο το οποίο οι κλέφτες εκμεταλλεύτηκαν και εξαφανίστηκαν.

Ωστόσο η χαρά όλων όσων μάζεψαν τα χρήματα δεν κράτησε πολύ αφού οι αρχές ζητούν την άμεση επιστροφή των χρημάτων.

Ένας κάτοικος δήλωσε στο BBC πως μόλις είχε βάλει στην τσέπη του δύο δεσμίδες των 5.000 ευρώ όταν ένας αστυνομικός του τα ζήτησε πίσω. Κάποιοι επέστρεψαν τα χρήματα έπειτα από τη σχετική έκκληση των αρχών, όμως ακόμη λείπει ένα σεβαστό ποσό.

Μάλιστα η αστυνομία προειδοποίησε πως όποιος δεν επιστρέψει τα κλοπιμαία κινδυνεύει με έως και 2 χρόνια φυλάκιση.

Πηγή: bbc.co.uk

SHARE:

24Media Network