Τατουάζ κοινωνικής δικτύωσης

Τατουάζ κοινωνικής δικτύωσης

Ένας καλλιτέχνης τατουάζ αποφάσισε να ''στολίσει'' το χέρι μιας κοπέλας, κάνοντας τατουάζ τα πρόσωπα των 152 φίλων της στο Facebook, με σκοπό να προμοτάρει την δουλειά του (Vid)

Ήθελε να μείνει ''συνδεδεμένη'' με τους 152 φίλους της στο Facebook για αυτό και έκανε κάτι τρελό. Αποφάσισε, μετά από αρκετή σκέψη όπως ομολογεί, να κάνει τατουάζ στο χέρι της τα πρόσωπά τους.

Σύμφωνα με το CNN, αυτόν τον τρόπο σκέφτηκε ένας καλλιτέχνης τατουάζ, για να διαφημίσει τη δουλειά του. Φυσικά το τατουάζ δεν είναι μόνιμο.

Η νεαρή κοπέλα από την Ολλανδία δηλώνει περήφανη με την απόφασή της και τονίζει ότι το αποτέλεσμα την ικανοποιεί απόλυτα. Αν και η διαδικασία καθυστέρησε να ολοκληρωθεί, τα πρώτα δείγματα ήταν εντυπωσιακά και την έκαναν να συνεχίσει.

Στο λογαριασμό της στο διαδίκτυο ανάρτησε ένα βίντεο που δείχνει πώς γίνονται τα τατουάζ και ποία διαδικασία ακολουθείται μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούνται χρώματα και προσπαθούν να αποδώσουν κάθε λεπτομέρεια, για αυτό και κάθε πρόσωπο παίρνει αρκετό καιρό για να ολοκληρωθεί.

''Είναι άνθρωποι για τους οποίους νοιάζομαι πολύ'', λέει η κοπέλα. Πριν ξεκινήσει, πήρε την άδεια των ατόμων που επρόκειτο να πρωταγωνιστήσουν στα τατουάζ. Δέχθηκαν αμέσως και δήλωσαν χαρούμενοι να κοσμούν το χέρι της.

''Για εμένα αντιπροσωπεύει αυτό που είμαι και την εποχή στην οποία ζω'', προσθέτει η ίδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

My Social Tattoo

SHARE:

24Media Network