Game Of Thrones: 10 τρελές φήμες για τη συνέχεια της ιστορίας

Game Of Thrones: 10 τρελές φήμες για τη συνέχεια της ιστορίας

Στην έκτη σεζόν του Game Of Thrones θα μάθουμε τελικά ποια είναι η τύχη βασικών χαρακτήρων που βρίσκονται "στον αέρα". Ή μήπως όχι; Ναι, σε αυτό το κείμενο, υπάρχουν SPOILERS (PIcs)

ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS!

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα, διαρροή σεναρίου και εικασίες για την έκτη σεζόν του Game Of Thrones. Όπως καταλαβαίνεις, ακολουθούν φήμες αλλά και spoilers.

Η σεζόν 5 άλλωστε, ολοκληρώθηκε αφήνοντας πολλαπλά ανοιχτά μέτωπα. Και βέβαια, τελείωσε με έναν "θάνατο" που δεν ξέρουμε αν ήταν τελικά θάνατος. Εκείνον του Jon Snow.

Την ίδια ώρα, όλοι περιμένουν τον George R.R. Martin να γράψει το νέο βιβλίο, την ώρα που εκείνος από τη δική του μεριά, δίνει συνεντεύξεις μιλώντας με γρίφους (σαν γέροντας που είναι).

Πάμε να δούμε λοιπόν τα βασικότερα σενάρια για το μέλλον του GoT αλλά και τα δεδομένα που μέχρι τώρα γνωρίζουμε από την παραγωγή της.

10. Η οικογένεια Tarly ενώνεται

Game Of Thrones: 10 τρελές φήμες για τη συνέχεια της ιστορίας

Ο Sam Tarly είναι σε αποστολή. Κατευθύνεται προς την πόλη που γεννήθηκε, το Oldtown για να ξεκινήσει να εκπαιδεύεται έτσι ώστε να γίνει ένας Maester. Δεν γνωρίζει πως ο Jon, ο καλύτερος του φίλος βρίσκεται χτυπημένος στο χιόνι από τους άνδρες της Φρουράς.

Η HBO έψαχνε πριν λίγο καιρό έναν ηθοποιό για να αναλάβει τον ρόλο ενός πατέρα που βρίσκεται στα 60 του χρόνια. Πρόκειται για τον πατέρα του Sam, τον αυστηρό Randall Tarly που θα ενσαρκωθεί από τον James Faulkner.

Ο Randall δεν είναι το μοναδικό μέλος της οικογένειας Tarly που θα εμφανιστεί.

Στο πλάι του Faulkner θα βρεθεί η Samantha Spiro ως μητέρα του Sam, Melessa Tarly, και η Rebecca Benson ως η αδερφή του, Talla.

Σύμφωνα με την περιγραφή, από το wiki.westeros:

"Ο Άρχοντας Ράντυλ Τάρλυ είναι ο Άρχοντας του Λόφου του Κέρατος και αρχηγός του Οίκου των Τάρλυ. Είναι παντρεμένος με τη Μελίσσα Φλόρεντ. Φέρει το προγονικό σπαθί των Τάρλυ Καρδιοθεριστή, ένα Βαλυριανό Μεγάλο Σπαθί, στη μάχη".

9. Η επιστροφή των Ironborn

Game Of Thrones: 10 τρελές φήμες για τη συνέχεια της ιστορίας

Πρόσφατα, η HBO έψαχνε για έναν "πειρατή, έναν άνδρα στα 50 του". Έναν αδίστακτο πειρατή που έχει κατακτήσει όλες τις θάλασσες του κόσμου του Game Of Thrones. Οι περισσότεροι θεωρούν πως πρόκειται για τον Euron Greyjoy που θα ενσαρκωθεί από τον Piou Asbaek. Ο Euron, είναι θείος του Theon και νεότερος αδερφός του Βalon.

Βέβαια, υποψήφιος για αυτόν τον ρόλο θα μπορούσε να είναι ο Victarion, ένας από τους αδερφούς του Βalon και  Άρχοντας Καπετάνιος του Σιδερένιου Στόλου. Θα ανακαλύψουμε αν θα δούμε και τον Victarion, μετά την έναρξη της έκτης σεζόν. Η αναλυτική ιστορία των Σιδηρογέννητων υπήρχε στο 4ο βιβλίο, ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά είχε προκαλέσει και αντιδράσεις, καθώς οι βασικές ιστορίες των προηγούμενων βιβλίων δεν προχωρούσαν.

8. Η "δεύτερη Melisandre"

Game Of Thrones: 10 τρελές φήμες για τη συνέχεια της ιστορίας

Η Melanie Liburd θα κάνει την εμφάνιση της στη νέα σεζόν σαν κόκκινη Ιέρεια (Kinvara). Ο ρόλος της θα είναι λίγο διαφορετικός από την Melisandre και θα παίξει επηρεάσει κατά πολύ την εξέλιξη της ιστορίας.

Η Βρετανή ηθοποιός:

Game Of Thrones: 10 τρελές φήμες για τη συνέχεια της ιστορίας

Η Kinvara είναι Ιέρεια του Ρ'λορ (R'hllor). Είναι η πιο διαδεδομένη θρησκεία στην ήπειρο του Έσσος αλλά με πολύ λιγότερους πιστούς στο Γουέστερος, όπου αποκαλείται Κόκκινος Θεός. Είναι επίσης γνωστός ως Άρχοντας του Φωτός, Καρδιά της Φωτιάς και Θεός της Σκιάς και της Φλόγας.

Πριν λίγους μήνες είχαμε και μια διαρροή του νέου σεναρίου. Σύμφωνα με τη διαρροή, όταν η Khaleesi έφυγε στην πλάτη του Drogon, ο Varys με τον Tyrion έμειναν στην πόλη αναλαμβάνοντας τη διοίκηση της.

Από το σενάριο προέκυψε και αυτός ο διάλογος:

Kinvara: Οι δράκοι της είναι δημιουργημένοι από τη φωτιά. Ένα δώρο από τον Άρχοντα του Φωτός. Αλλά όλα αυτά τα έχετε ξανακούσει, έτσι δεν είναι; Στη Μεγάλη Γέφυρα της Volantis; Οι δράκοι καίνε ζωντανούς όλους τους βλάσφημους κατά χιλιάδες, εξαγνίζοντάς τους.

Tyrion/Varys: Ιδανικά, δεν θα θέλαμε να εξαγνίσουμε κανέναν. Η Μητέρα των Δράκων έχει πιστούς από πολλές και διαφορετικές θρησκείες.

Kinvara: Θέλετε να υπακούν και να λατρεύουν τη βασίλισσα σας. Και όσο αυτή λείπει, θέλετε και οι σύμβουλοι της να λατρεύονται και να τους υπακούν.

Tyrion: Θα έμενα ευχαριστημένος μόνο με το "να υπακούν".

Kinvara: Θα φέρω διασκεδαστές και θα χρίσω ιερείς. Θα διαδώσουν στον κόσμο: ότι η Daenerys έχει έρθει να οδηγήσει τον λαό της ενάντια στο Σκότος. Γι' αυτόν τον πόλεμο, αλλά και τον Μεγάλο που πρόκειται να έρθει.

Varys: Αυτό ακούγεται υπέροχο. Αλλά ένας άντρας ονόματι Stannis Baratheon, είχε επίσης χριστεί ως ο Εκλεκτός από μία ιέρεια σας. Και εκείνος είχε δοξασμένο μέλλον μπροστά του. Επιτέθηκε στο King's Landing και ηττήθηκε από τον άνθρωπο που στέκεται τώρα δίπλα μου. Την τελευταία φορά που άκουσα γι' αυτόν, έμαθα ότι ηττήθηκε ξανά. Αυτή τη φορά στο Winterfell. Και αυτή τη φορά για τα καλά.

Ωστόσο μετά τη διαρροή, ενδέχεται το σενάριο να διαφοροποιηθεί εκ νέου.

7. Οι δράκοι μεγάλωσαν για τα καλά

Game Of Thrones: 10 τρελές φήμες για τη συνέχεια της ιστορίας

Στην έκτη σεζόν, οι δράκοι αναμένεται να είναι διπλάσιου μεγέθους σε σχέση με την πέμπτη σεζόν. Τα φτερά του Drogon θα φτάνουν σε άνοιγμα τα 120 πόδια (37 περίπου μέτρα το κάθε φτερό).

Κάπως έτσι, οι δράκοι της Daenerys θα γίνουν ο μεγαλύτερος τρόμος σε όλα τα μέρη τα οποία θα "επισκέπτονται".

6. Λιγότερο King’s Landing;

Game Of Thrones: 10 τρελές φήμες για τη συνέχεια της ιστορίας

Η HBO επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα στην Κροατία ελαχιστοποιούνται. Το King’s Landing, είναι στην ουσία το κροατικό Ντουμπρόβνικ.

Τα σενάρια είναι τα εξής. Ή τα γυρίσματα έχουν γίνει ήδη, ή θα μεταφερθούν σε άλλο σημείο για να ελαχιστοποιηθούν τα κόστη ή δεν θα έχουμε αρκετές σκηνές στο King’s Landing σε αυτή τη σεζόν. Οψόμεθα.

5. Πρεμιέρα με θάνατο κύριου χαρακτήρα

Game Of Thrones: 10 τρελές φήμες για τη συνέχεια της ιστορίας

Κανείς δεν θέλει να πεθάνει η Margaery, αυτό είναι γεγονός. Ωστόσο ο George R.R. Martin δεν "μασάει", ως γνωστόν. Ξεπαστρεύει τους πάντες. Μιλώντας στη Γερμανία πριν λίγο καιρό, μπροστά στο κοινό του, είπε:

"Υπάρχει ένας κύριος χαρακτήρας που από την πρώτη στιγμή ήξερα, πως είναι καταδικασμένος να πεθάνει. Όταν έγραφα τα προηγούμενα βιβλία, δεν μπορούσα να φανταστώ ωστόσο το πώς θα πεθάνει".

Ο Martin δεν "έδωσε" το όνομα της Margaery, είπε όμως πως στο επόμενο βιβλίο του θα υπάρχει ένας "βασικός θάνατος". Βέβαια δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο, αν θα σχετίζεται με τη νέα σεζόν και τι θα γίνει με τους χαρακτήρες που είναι "στον αέρα". Η Margaery είναι ένας τέτοιος χαρακτήρας, της οποίας η τύχη είναι εντελώς άγνωστη.

Μένει να δούμε ποιον σκέφτεται να βγάλει τώρα από τη μέση ο Martin και αν θα δώσει "γραμμή" για το νέο σενάριο.

4. Το comeback της Shae

Game Of Thrones: 10 τρελές φήμες για τη συνέχεια της ιστορίας

 

Η Sibel Kekilli εμφανίστηκε πρόσφατα στην Peniscola, την περιοχή όπου γυρίζονται οι σκηνές του Meereen. Απ' όσο μπορούμε να ξέρουμε και όπως πολύ καλά θυμόμαστε, μας "άφησε" στο τέλος της τέταρτης σεζόν.

Φυσικά η εμφάνιση της θα μπορούσε να συνδέεται με ένα flashback. Μια άλλη θεωρία λέει ότι γλίτωσε από τον Tyrion και πως ο Varys είχε σκηνοθετήσει τη σκηνή του φονικού, για να βγάλει από τη μέση τον Άρχοντα του Οίκου των Targaryen.

3. Ο Hound είναι εδώ

Game Of Thrones: 10 τρελές φήμες για τη συνέχεια της ιστορίας

Ο Σάντορ Κλέγκεϊν είναι ο "Σκύλος". Θεωρείται ένας από τους πιο επικίνδυνους πολεμιστές στο Γουέστερος,και αρέσκεται στο να παινεύει τον εαυτό του. Στην εξέλιξη των επεισοδίων, έγινε τελικά συμπαθής στους οπαδούς του GoT.

Όταν η Arya έφυγε για το Braavos, δεν τον είδαμε στην πραγματικότητα να πεθαίνει. Υπήρξαν κάποιες φήμες πως ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον ρόλο, ο Rory McCann, εντοπίστηκε στα νέα γυρίσματα, ωστόσο δεν είχαμε φωτογραφικές αποδείξεις. Σύμφωνα με τις εικασίες, ο Hound, δεν πέθανε και επέλεξε να εξαφανιστεί και να ζει στην ανωνυμία, χωρίς να ψάχνει για εκδίκηση από την Μπριέν.

Επίσης, εκκρεμεί και η μάχη μεταξύ Hound και Mountain.

2. Tower Of Joy (Πύργος της Χαράς)

Game Of Thrones: 10 τρελές φήμες για τη συνέχεια της ιστορίας

 

Η 6η σεζόν του Game of Thrones θα έχει μπόλικες αναδρομές στο παρελθόν και αυτό είναι απολύτως επιβεβαιωμένο. Η μία εξ αυτών θα είναι η σκηνή στον Πύργο της Χαράς που γυρίστηκε στο Castillo de Zafra στην Ισπανία. 

Η σκηνή στον Πύργο της Χαράς περιλαμβάνει τον Ned Stark σε νεότερη ηλικία.

Από το wiki.westeros:

Ο πύργος ονομάστηκε Πύργος της Χαράς από τον Ραίγκαρ Ταργκάρυεν. Χρησιμοποιήθηκε ως κρησφύγετο από εκείνον όταν κρατούσε τη Λυάννα Σταρκ. Η Λυάννα έμεινε εκεί αφού ο Ραίγκαρ έφυγε για να ηγηθεί του πολέμου του πατέρα του, Αίρυς II, ενάντια sτην επανάσταση του Ρόμπερτ Μπαράθηον . Στο τέλος του πολέμου, ο Ένταρντ Σταρκ και έξι σύντροφοί του (Χάουλαντ Ρηντ, Άρχοντας Γουίλιαμ Ντάστιν, Ήθαν Γκλόβερ, Μάρτυν Κασσέλ, Θήο Γουάλ, και ο Σερ Μαρκ Ράυσγουελ) πλησίασαν τον πύργο. Τον βρήκαν να φυλάσσεται από τρία μέλη της Βασιλικής Φρουράς: το Σερ Άρθουρ Ντέυν (To Σπαθί του Πρωινού), το Σερ Όσγουελ Γουέντ, και τον Άρχοντα Διοικητή Γκέρολντ Χάιταουερ.

Ο Ένταρντ Σταρκ και ο Χάουλαντ Ρηντ ήταν οι μοναδικοί επιζήσαντες. Στον Πύργο η Λυάννα πέθαινε και αξίωσε από τον Ένταρντ μια υπόσχεση λίγο πριν πεθάνει. Μετά, ο Ένταρντ αφαίρεσε πέτρες από τον πύργο για να φτιάξει τύμβους για τους νεκρούς. Έφερε την Αυγή (το σπαθί του Άρθουρ) στο κάστρο των Ντέυν στο Στάρφωλ. Το σώμα της αδερφής του το πήρε μαζί του στο Βορρά ώστε να μπορέσει να ταφεί μαζί με τον αδερφό της Μπράντον και τον πατέρα της Ρίκαρντ. Μετά την εκτέλεση του Νεντ, ο Άρχοντας Ρηντ είναι ο μοναδικός επιζών της αναμέτρησης και ο μόνος μάρτυρας της υπόσχεσης του Νεντ στη Λυάννα.

1. Η μεγαλύτερη μάχη στην μέχρι τώρα ιστορία του Game of Thrones

Game Of Thrones: 10 τρελές φήμες για τη συνέχεια της ιστορίας

Ο μεγάλος χαμός των ημερών προκλήθηκε μετά την επανεμφάνιση του Kit Harington στα γυρίσματα της έκτης σεζόν. Φωτογραφήθηκε μάλιστα με την πανοπλία του, ενώ του "ξέφυγε" πως έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Game Of Thrones: 10 τρελές φήμες για τη συνέχεια της ιστορίας
© FAMEFLYNET.UK.COM

Όπως αναμένεται και επιβεβαιώνεται από την παραγωγή, στο ένατο επεισόδιο της έκτης σεζόν, θα έχουμε μια τεράστια μάχη.  Οι συντελεστές την αποκαλούν "Η Μάχη των 6 Στρατιών".

Στις φωτογραφίες που διέρρευσε κομπάρσος στο Twitter, φαίνεται το λάβαρο των Mormont. Επίσης πολλές θεωρίες δημιουργούνται από το έμβλημα των Stark και για το ποιος θα οδηγήσει το στρατό.

Game Of Thrones: 10 τρελές φήμες για τη συνέχεια της ιστορίας

Απ' ό,τι φαίνεται είναι η μάχη για το μέλλον του Βορρά, με κάποιον μεγάλο ηγέτη να ενώνει όλους τους Βόρειους εναντίον των Bolton.

(Με πληροφορίες από: cnnews24)

Ο έκτος κύκλος του "Game of Thrones" αναμένεται στο HBO και στα κανάλια της Nova την ερχόμενη άνοιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Game of Thrones
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Emilia Clarke εκτός από Καλίσι, είναι και η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου

Game of Thrones: Λύθηκε το μυστήριο για τη μοίρα του Τζον Σνόου. Ή μήπως όχι;

Πώς θα γίνεις Σταρκ και θα ζήσεις στο Game of Thrones

SHARE: