“Η γη είναι επίπεδη FC”: Η Ισπανική ομάδα ποδοσφαίρου που αγωνίζεται για να… διαδώσει μία ιδέα

“Η γη είναι επίπεδη FC”: Η Ισπανική ομάδα ποδοσφαίρου που αγωνίζεται για να… διαδώσει μία ιδέα
Ποδόσφαιρο 123RF

"Η πρώτη λέσχη στον κόσμο που αγωνίζεται να διαδώσει την αλήθεια του κόσμου στον οποίο ζούμε", είναι η πρώτη πρόταση που διαβάζει κανείς όταν επισκεφτεί την ιστοσελίδα της ομάδας.

Μπορεί να το θεωρούμε δεδομένο, μπορεί να έχει αποδειχθεί επιστημονικά, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στον κόσμο που ακόμη πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη!

Μάλιστα κάποιοι από αυτούς μαζεύτηκαν και έφτιαξαν μία ποδοσφαιρική ομάδα με όνομα “FLAT EARTH F.C.” για να διαδώσουν την Ιδέα τους.

Στο σάιτ τους οι Flat Earth FC εξηγούν ποιοι είναι:

«Είμαστε επαγγελματικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που αγωνίζεται στο Εθνικό Πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας League of Spain. Δημιουργηθήκαμε για να ενώσουμε τις φωνές εκατομμυρίων ανθρώπων που συμφωνούν ότι η γη είναι επίπεδη και όλων εκείνων που αναζητούν απαντήσεις …».

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο και έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο παγκοσμίως. Η δημιουργία μίας λέσχης ποδοσφαίρου υπέρ της θεωρίας ότι η γη είναι επίπεδη είναι ο καλύτερος τρόπος να διαδώσουμε την ιδέα.

Πρόκειται για τον πρώτο ποδοσφαιρικό σύλλογο της οποίας τα μέλη συνδέονται με μία ιδέα, έναν λόγο και δεν έχει συγκεκριμένη γεωγραφική θέση, τοποθεσία. Είναι ένα νέο μοντέλο που διερευνά την αποκέντρωση στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Facebook

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version