Γυμνιστής κυνηγάει αγριογούρουνο που του πήρε το laptop

Γυμνιστής κυνηγάει αγριογούρουνο που του πήρε το laptop
Η στιγμή που ο γυμνιστής κυνηγάει το αγριογούρουνο που του πήρε το laptop Adele Landauer/facebook

Ο γυμνιστής απολάμβανε τον καλό καιρό σε λίμνη στη Γερμανία, όταν εμφανίστηκε ο αγριόχοιρος και άρπαξε την τσάντα με το laptop του. Επέστρεψε θριαμβευτής και καταχειροκροτήθηκε.

Θέαμα παγκοσμίως έγινε ένας γυμνιστής από την Γερμανία, καθώς οι φωτογραφίες που φαίνεται να κυνηγάει έναν αγριόχοιρο που του πήρε το laptop του, έκαναν τον γύρο του πλανήτη μέσω διαδικτύου.

Το περιστατικό συνέβη σε μια λίμνη στο δυτικό Βερολίνο πριν λίγες μέρες. Στα καρέ φαίνεται ο άνδρας να κυνηγάει ένα αγριογούρουνο και τα δύο μικρά του, την ώρα που παριστάμενοι γελάνε με το απίστευτο περιστατικό. “Έδειξα στον άνδρα τις φωτογραφίες, γέλασε με την καρδιά του και μου έδωσε την άδεια να τις δημοσιοποιήσω” έγραψε στο facebook, η γυναίκα που απαθανάτισε τις σκηνές.

Το ζώο, όπως αναφέρει ο Guardian, αντιλήφθηκε ότι παριστάμενοι έτρωγαν πίτσα και εμφανίστηκε στο σημείο. Άρπαξε μια τσάντα, που περιείχε το laptop του άνδρα, πιστεύοντας ότι είχε φαγητό, με τον ιδιοκτήτη του να σηκώνεται ολόγυμνος και να τρέχει από πίσω του. Τελικά, μετά από κάποια μετρά, κατάφερε να πάρει πίσω τον φορητό υπολογιστή του, επιστρέφοντας θριαμβευτής. Οι παριστάμενοι μάλιστα, τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα, σύμφωνα με μάρτυρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα