Η εκδίκηση του χωρισμένου. “Κάνε το νυφικό ό,τι θες” του είχε πει η πρώην του

default image

Η φαντασία είναι απαραίτητο συστατικό μιας καλής εκδίκησης. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με πρώην συζύγους. Η απάντηση "κάνε ό,τι θες" δεν πρέπει να λέγεται έτσι εύκολα. Δείτε γιατί (Vids+Pics)

Ο Kevin Cotter από την Αριζόνα των ΗΠΑ, όταν τον εγκατέλειψε η επί 12 χρόνια σύζυγός του, αποφάσισε να την εκδικηθεί με πραγματικά πρωτότυπο τρόπο. Το ζευγάρι χώρισε το 2009 και φεύγοντας από το σπίτι, εκείνη άφησε πίσω το νυφικό της.

Όταν τη ρώτησε γιατί του αφήνει ένα φόρεμα χιλίων δολαρίων αυτή του απάντησε απαξιωτικά: “Μπορείς να το κάνεις  ότι θες”.

Επειδή η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο για τις 101 χρήσεις που μπορεί να έχει το νυφικό της πρώην συζύγου του με τίτλο “101 Uses for My Ex-Wife’s Wedding Dress”.

Ο Kevin, δεν έμεινε όμως μόνο στο βιβλίο καθώς δημιούργησε και ένα blog με τον τίτλο  ” My Ex-Wife’s Wedding Dress” στο οποίο ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από την χρήση του νυφικού.

Όπως βλέπετε, το νυφικό έγινε μεταξύ άλλων αιώρα, καμβάς, αλεξίπτωτο και άλλα πολλά!

 
 
 

Πάρτε μια γεύση και από ορισμένα βίντεο, στα οποία ο πρώην, πραγματικά ευχαριστιέται την εκδίκησή του. Η κυρία σίγουρα θα έχει μετανιώσει τα τελευταία της λόγια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα