Η κίνηση μιας μητέρας για τον γκέι γιο της που θα σε συγκινήσει

Η κίνηση μιας μητέρας για τον γκέι γιο της που θα σε συγκινήσει

Περήφανη μητέρα για τον ομοφυλόφιλο γιο της, τον βγάζει σε εφημερίδα για να τον στηρίξει και η πράξη της γίνεται viral

Ο Drake Wilson αποκάλυψε στην οικογένεια του ότι είναι ομοφυλόφιλος το 2014, σε ηλικία 16 ετών. Σήμερα η μητέρα του, δηλώνει ότι αισθάνεται υπερήφανη για αυτόν.

Η μητέρα του Drake δημοσίευσε κείμενο στην εφημερίδα Houston Chronicle, για το οποίο μάλιστα πλήρωσε 160 δολάρια. "Οι γονείς του Drake ανακοινώνουμε ότι είμαστε υπερήφανοι για την εξομολόγηση του", γράφει η ανάρτηση.

"Ο Drake είναι αρχηγός της ομάδας τένις του Κολεγίου του, αντιπρόεδρος της Ένωσης Σπουδαστών στο Ίδρυμα που σπουδάζει, πηγαίνει στην εκκλησία και του αρέσει να μαγειρεύει και να σκηνοθετεί ταινίες. Και ναι, λατρεύει την Barbra Streisand".

Η οικογένεια ζει στην Washington αλλά η μητέρα του έδωσε το κείμενο στην Houston Chronicle για να ευαισθητοποιήσει τους Τεξανούς, έτσι ώστε να γίνουν πιο ανεκτικοί ως προς την LGBTQ κοινότητα. Το Texas απέρριψε τον γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φίλου, την περασμένη χρονιά. "Η κίνηση μου έγινε για λόγους ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης. Ο γιος μου εστάλη από τον Θεό και γεννήθηκε γκέι", δήλωσε η μητέρα του Drake, Joan, στην εφημερίδα Texas Observer.

Ένα μπράβο στους γονείς του.

To βίντεο του Drake από τα 16 του, όταν για πρώτη φορά δήλωσε πως είναι ομοφυλόφιλος:

SHARE: