Η μπουνιά στον 'Louis C.K.' που αναστάτωσε το διαδίκτυο

Η μπουνιά στον 'Louis C.K.' που αναστάτωσε το διαδίκτυο

Ξαφνικά όλος ο κόσμος άρχισε να ψάχνει πώς και γιατί, ο Louis C.K. δέχθηκε γροθιά από έναν τύπο που ήταν ανάμεσα στο κοινό που τον παρακολουθούσε (Vids)

Ο βραβευμένος με Emmy κωμικός, Louis C.K., είναι έτοιμος για την έκτη σεζόν της σειράς του, "Louie", που προβάλλεται από το FX.

Τα νέα για τον νέο κύκλο επεισοδίων ανακοινώθηκαν αυτή την εβδομάδα, ενώ λίγο μετά τις επιβεβαίωση από την εταιρεία παραγωγής, διέρρευσε στο Youtube ένα βίντεο που εξ αρχής χαρακτηρίστηκε σαν... "ύποπτο".

Στα πλάνα, υποτίθεται πως ένας εξαγριωμένος νεαρός επιτίθεται στον φερόμενο ως Louis και τον γρονθοκοπεί, γιατί μάλλον δεν του άρεσε κάποιο αστείο του κωμικού.

Το πρώτο βίντεο της υποτιθέμενης "μπουνιάς", ήταν αυτό:

Στη συνέχεια όμως είχαμε και τη διαρροή ενός δεύτερου βίντεο που δείχνει από μια άλλη γωνία, το τί συνέβη πραγματικά:

Στην αρχή του δεύτερου βίντεο, ο "Louis C.K." (τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία) ακούγεται να λέει, "ok go". Κοινώς, "πάμε", ή "γυρίζουμε". Άρα μάλλον έχουμε να κάνουμε με απόσπασμα νέου επεισοδίου που κάποιος "έριξε" στο Youtube.

Τι έγινε όμως πραγματικά;

Ο τύπος που φαίνεται στα πλάνα, δεν είναι ο Louis C.K. αλλά ο κωμικός Patrick Coppolino που έδινε τη δική του παράσταση στο Yuk Yuk comedy club του Καναδά, και στην ουσία "ενσάρκωνε" το είδωλο του. Το έκανε μάλιστα τόσο πειστικά, που τελικά πολλοί έπεσαν στην παγίδα του.

Όπως και να' χει, ο Louis C.K. είναι ο καλύτερος εν ενεργεία stand up comedian αυτή την στιγμή στον κόσμο. Και λογικό είναι να εμπνέει κόσμο και κοσμάκη ανά την υφήλιο.

SHARE:

24Media Network