Η πιο ασυνήθιστη βαλίτσα!

Η πιο ασυνήθιστη βαλίτσα!

Έχετε βαρεθεί τα αυτοκίνητα, την κίνηση και την πολύωρη αναζήτηση χώρου στάθμευσης; Η λύση είναι το νέο σκούτερ- βαλίτσα που διευκολύνει τις μετακινήσεις σας και δεν επιβαρύνει και το περιβάλλον (Pic)

Ξεχάστε τα ταξί, τα λεωφορεία και το μετρό. Τώρα, μπορείτε να μεταφέρετε χωρίς κόπο τις προσωπικές σας αποσκευές στο αεροδρόμιο με τη νέα βαλίτσα- σκούτερ!

Σίγουρα κάποια στιγμή στο παρελθόν, θα τρέχατε να προλάβετε την πτήση σας στους δαιδαλώδεις διαδρόμους των αεροδρομίων. Με τη νέα τεχνολογική εφεύρεση ο εφιάλτης αυτός είναι παρελθόν.

ADVERTISING

Στο μπροστινό τμήμα του μηχανήματος υπάρχει ενσωματωμένη βαλίτσα, η οποία μπορεί να αντέξει μέχρι και 20 κιλά βάρος. Αν θέλετε με πολύ εύκολο τρόπο, βγαίνει και γίνεται μία συμβατική αποσκευή.

Η πιο ασυνήθιστη βαλίτσα!

Για να το χρησιμοποιήσει κανείς θα πρέπει να ανέβει επάνω, να κρατήσει την ισορροπία του και να διασχίσει αρκετά μέτρα με ευκολία και ταχύτητα.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας κατασκευής αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο ''όχημα'' προτιμάται κυρίως από ανθρώπους που μετακινούνται συχνά. ''Με έχει διευκολύνει πάρα πολύ'' δηλώνει ο Dave Gardner, 35 ετών.

''Δεν είναι μόνο ένας ευχάριστος τρόπος μετακίνησης, αλλά προστατεύει και το περιβάλλον, καθώς μειώνονται οι εκπομπές ρύπων'' προσθέτει ο ίδιος.

SHARE:

24Media Network