Ηλεία : Ψάρευαν συναγρίδες στο Ιόνιο και συνάντησαν μεσοπέλαγα αγριογούρουνα

Ηλεία : Ψάρευαν συναγρίδες στο Ιόνιο και συνάντησαν μεσοπέλαγα αγριογούρουνα

Τα θηλαστικά μπήκαν στη θάλασσα και ξεκίνησαν το κολύμπι. Ερασιτέχνες ψαράδες βιντεοσκόπησαν το ασυνήθιστο περιστατικό

Δεν πίστευαν στο μάτια τους τρεις ερασιτέχνες ψαράδες από την Ηλεία όταν κατά τη διάρκεια του ψαρέματος στο Ιόνιο συνάντησαν μεσοπέλαγα δύο αγριογούρουνα ! να κολυμπούν δίπλα από την βάρκα τους.

Οι ερασιτέχνες ψαράδες τραβούσαν συρτή αναζητώντας συναγρίδες στην περιοχή του Κυλλήνιου Κόλπου, όταν έκπληκτοι αντιλήφθηκαν τα δύο αγριογούρουνα να κολυμπούν δίπλα τους μέσα στο νερό.

«Νομίσαμε ότι ονειρευόμαστε … Κάναμε τον σταυρό μας και πλησιάσαμε κοντά τους. Τα δύο ζώα κολυμπούσαν ανοιχτά  περίπου δύο ναυτικά μίλια από την ακτή . Φαίνονταν να είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους. Σταματήσαμε το ψάρεμα και σιγά – σιγά με την βάρκα, αρχίσαμε να τα βοηθούμε προκειμένου να στραφούν προς την ακτή . Μετά από αρκετή ώρα κατάφεραν να βγουν έξω Εκεί μάθαμε ότι ανήκαν σε φάρμα ιδιώτη και ότι είχαν μπει μέσα στη θάλασσα επειδή φοβήθηκαν κάποια σκυλιά που τα κυνήγησαν. Μάλιστα ήρθε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της φάρμας  , τα μάζεψε και μας ευχαρίστησε» – είπε στο www.apokalypseis.com ένας εκ των τριών ψαράδων και πρόσθεσε χαριτολογώντας:

ΠΗΓΗ APOKALYPSEIS

SHARE:

24Media Network