Infuencer φωτογραφήθηκε στα ΙΚΕΑ και το πλάσαρε ως ταξίδι στο Μπαλί

Infuencer φωτογραφήθηκε στα ΙΚΕΑ και το πλάσαρε ως ταξίδι στο Μπαλί
Natalia Taylor Instagram @natalia__taylor

Μια δημοφιλής Influencer, με σκοπό να αποδείξει πόσο εύκολα μπορεί κανείς να ξεγελάσει μέσω των social media φωτογραφήθηκε στα ΙΚΕΑ και το πλάσαρε ως ταξίδι στο Μπαλί.

Η δημοφιλής influencer Natalia Taylor αποφάσισε να δείξει πόσο εύκολα μπορεί κανείς να παραπλανήσει το κοινό του μέσα από τα social media. Έτσι αποφάσισε να οργανώσει ένα ταξίδι στο Μπαλί. Φυσικά ως influencer επιβαλλόταν να δημοσιεύσει στιγμιότυπα από την “απόδρασή της” στο Instagram. Έτσι και έκανε!

Και φυσικά οι followers το “έχαψαν”, άλλωστε δεν είχαν κανέναν λόγο να την αμφισβητήσουν. Μάλιστα, της ευχήθηκαν να περάσει καλά και της πρότειναν μέρη να επισκεφτεί.


Όμως στα social media τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Η Natalia με βίντεο στο Youtube παραδέχτηκε την αλήθεια πίσω από το ταξίδι της στο Μπαλί.

Όλες οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί σε ένα κατάστημα IKEA. “Πολλές influencers έχουν πιαστεί να λένε ψέματα για δήθεν προορισμούς που επισκέφθηκαν. Αυτό μπορούν να το κάνουν είτε με την βοήθεια του Photoshop, ενώ μπορεί να μην είναι καν οι ίδιες στην φωτογραφία.

Η Natalia ήθελε να δείξει πόσο εύκολο είναι κανείς να παραπλανήσει το κοινό του. Άλλωστε, όπως κι αυτή απέδειξε, η κατάλληλη οπτική γωνία, ένα εντυπωσιακό outfit, η προσθήκη τοποθεσίας και ένα πιασάρικο σχόλιο, αρκούν για να ξεγελάσουν στον κόσμο του Instagram.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα