Όταν η Ιβάνκα Τραμπ ντύθηκε σκυλάκι της δαλματίας και έπαιξε στη “Λάμψη” του Κιούμπρικ

Όταν η Ιβάνκα Τραμπ ντύθηκε σκυλάκι της δαλματίας και έπαιξε στη “Λάμψη” του Κιούμπρικ
Επίσκεψη της Ιβάνκα Τραμπ στη Βρετανία AP

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ συνόδευσε το προεδρικό ζεύγος στην επίσκεψή του στη Βρετανία. Οι αποτυχημένες στιλιστικές επιλογές της και η ανατριχιαστική φωτογραφία με τον σύζυγό της, που έγινε viral.

Η κόρη του Αμερικανού Προέδρου, Ιβάνκα Τραμπ, βρέθηκε στη Βρετανία μαζί με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ στο πλαίσιο της επίσκεψης του προεδρικού ζεύγους στη χώρα.

Η Μελάνια Τραμπ εντυπωσίασε όλες τις μέρες της παραμονής της στη Βρετανία με τις στιλιστικές επιλογές της, κάτι που δεν κατάφερε, όμως, η Ιβάνκα Τραμπ.

Συγκεκριμένα, στην προγραμματισμένη συνάντηση του προεδρικού ζεύγους με την Πρωθυπουργό της χώρας Τερέζα Μέι, η Ιβάνκα έκανε μια αμφιλεγόμενη εμφάνιση.

Επέλεξε να φορέσει ένα πουά λευκό φόρεμα με μαύρες βούλες του οίκου Burberry, ωστόσο, δεν θεωρήθηκε το κατάλληλο για μια τέτοια συνάντηση.

Επίσης, το συγκεκριμένο σύνολο θύμιζε έντονα τα 101 σκυλιά της δαλματίας και, έτσι, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει, ούτε να θεωρηθεί κομψή και φίνα.

Η Ιβάνκα Τραμπ στη Βρετανία AP

Η Ιβάνκα Τραμπ στη Βρετανία AP

Η Ιβάνκα Τραμπ στη Βρετανία AP

Σκηνή βγαλμένη από τη “Λάμψη” του Κιούμπρικ

Η Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ φωτογραφήθηκαν πίσω από ένα κλειστό παράθυρο σε ένα από τα δωμάτια του Παλατιού Μπάκιγχαμ.

Η Ιβάνκα ανήρτησε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας πως ανυπομονούν για μια ακόμη όμορφη μέρα στο Λονδίνο.

Ωστόσο, οι χρήστες του Twitter είχαν εντελώς διαφορετική άποψη για τη φωτογραφία του ζευγαριού και για την πόζα, αλλά και το ύφος, που είχαν πίσω από το κλειστό παράθυρο.

Πολλοί από τους σχολιαστές συνέκριναν το ζευγάρι με τα δίδυμα κορίτσια από την θρυλική ταινία τρόμου “Η Λάμψη” (The Shining) του Στάνλει Κιούμπρικ, βρίσκοντας πολλές ομοιότητες.

Οι περισσότεροι, πάντως, έγραψαν ότι το στιγμιότυπο τους θυμίζει σκηνή βγαλμένη από θρίλερ και πως η φωτογραφία του ζευγαριού είναι οπωσδήποτε τρομακτική.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα