Καλαμάτα: Η εξωτική μεγαλούπολη της Ελλάδας από ψηλά

Καλαμάτα: Η εξωτική μεγαλούπολη της Ελλάδας από ψηλά
Η Καλαμάτα UP'ο ψηλά.

Ο νέος υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος που έχει κατασκευαστεί φέρνει την πόλη της Καλαμάτας σε χρονική απόσταση μόλις 2,5 ωρών από την Αθήνα.

H Καλαμάτα αποτελεί κατά πολλούς την πιο όμορφη πόλη της Πελοποννήσου και μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας. Μια μεγαλούπολη “εξωτική” θα μπορούσε να πει κάποιος, αφού δεν είναι και σύνηθες το παραλιακό μέτωπο μιας τόσο μεγάλης πόλης να είναι βραβευμένο με γαλάζια σημαία.

Η Καλαμάτα και η Μεσσηνία θεωρούνται ανερχόμενες δυνάμεις του ελληνικού τουρισμού. Ο νέος υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος που έχει κατασκευαστεί φέρνει την πόλη της Καλαμάτας σε χρονική απόσταση μόλις 2,5 ωρών από την Αθήνα.

Αυτό που θα συναντήσει κανείς πρώτα φτάνοντας στην Καλαμάτα λίγα χλμ προτού μπει στον περιφερειακό της πόλης είναι η εντυπωσιακή γέφυρα της Τσακώνας. Ένα θαύμα μηχανικής που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του νέου αυτοκινητόδρομου.

Η Μεσσηνία σας περιμένει για να σας καταπλήξει με τις ομορφιές της και τα αξιοθέατα της. Στούπα, Καρδαμιλη, Αρχαία Μεσσήνη, Κορώνη, Μεθώνη και Βοϊδοκοιλια είναι μόνο λίγοι από τους προορισμούς που προτείνονται εν όψει του καλοκαιριού – και όχι μόνο.


Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα