Κανένας Αγγελόπουλος: Αν πάσχετε από αϋπνία, αυτό το βίντεο θα σας κάνει να κοιμηθείτε

Κανένας Αγγελόπουλος: Αν πάσχετε από αϋπνία, αυτό το βίντεο θα σας κάνει να κοιμηθείτε

Βίντεο, που δημιουργήθηκε από 174 βιντεοσκοπήσεις, παρέχει την πολυπόθητη λύση σε όσους υποφέρουν από αϋπνίες

Η αϋπνία είναι ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού της Γης και επηρεάζει σημαντικά τη καθημερινότητά τους.

Έτσι, φαίνεται πως το YouTube βρήκε τη λύση για όσους υποφέρουν από αϋπνίες και δημιουργώντας ένα βίντεο που χρειάστηκε λίγα μόλις 24ωρα για να γίνει viral.

Το οχτάωρο υλικό έχει αναπαραχθεί περισσότερες από 6 εκατομμύρια φορές από τους χρήστες της εφαρμογής που είναι απελπισμένοι και αναζητούν τη λύση ακόμη και στο διαδίκτυο. Τα αποτελέσματα που καταγράφονται είναι εντυπωσιακά, γεγονός που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των ειδικών μελετητών.

Ερευνητές απο νοσοκομείο του Λονδίνου αποφάσισαν να διεξάγουν έρευνα για το βίντεο και την αποτελεσματικότητά του, προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο χαλάρωσης.

"Επειδή σαν μέρος μιας θεραπείας χρησιμοποιούνται πολλά χαλαρωτικά μέσα, που συμβάλλον στην ψυχική υγεία του ασθενούς, ετοιμαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε και το βίντεο", είπε η ψυχολόγος του Νοσοκομείου του Λονδίνου, Dorothy Wade.

Παράλληλα, εκατομμύρια είναι τα ευχαριστήρια μηνύματα που έχουν αφήσει οι θεατές στον λογαριασμό του καλλιτέχνη Johnnie Lawson, που έκανε την επιμέλεια του βίντεο.

(Πηγή: TheInependent)

SHARE:

24Media Network