"Καυτά" φροντιστήρια στη Μ. Βρετανία: Οι γυναίκες συρρέουν για να μάθουν πως να κάνουν στοματικό έρωτα

"Καυτά" φροντιστήρια στη Μ. Βρετανία: Οι γυναίκες συρρέουν για να μάθουν πως να κάνουν στοματικό έρωτα

Μετά τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ήρθε η ώρα να μάθουμε για τα "φροντιστήρια του έρωτα" που ανθίζουν στη Μεγάλη Βρετανία. Μια γυναίκα εξιστορεί την εμπειρία της

Ολοένα και περισσότερες Βρετανίδες συρρέουν στα λεγόμενα "φροντιστήρια του σεξ" για να γίνουν εξπέρ στον στοματικό έρωτα. Την εμπειρία της μοιράζεται με το κοινό μια αρθρογράφος της Telegraph η οποία γράφτηκε σε μια "σχολή" (The Coco de Mer class) για να μάθει προς τι ο τόσος ντόρος.

Η 30 και κάτι Rebecca Holman, αναφέρει πως οι γυναίκες θέλουν να μάθουν πως θα γίνουν ολοένα και καλύτερες στο πως θα προσφέρουν ηδονή στο άλλο τους μισό. Το βάρος πέφτει στις γυναίκες οι οποίες θεωρούνται πως πρέπει στο σεξ όχι να είναι απλά καλές αλλά να είναι θεές του έρωτα, άκρως σέξι και αισθησιακές.

"Μπορεί να είσαι CEO σε πολυεθνική, μητέρα 6 παιδιών, και να τρέχεις όλη μέρα αλλά αν είσαι χάλια στο κρεβάτι, αυτόματα δεν είσαι αρκετά κουλ, σέξι κτλ.", αναφέρει η ίδια και προσθέτει πως λίγα σαδομαζοχιστικά παιχνιδάκια είναι must αλλά από την άλλη αν βγάλεις χειροπέδες σε ένα one night stand με έναν 20χρονο είσαι kinky και too much. "Ποιος θέτει λοιπόν τον πήχη στο τι είναι αποδεκτό στον έρωτα;", διερωτάται.

Στα εν λόγω μαθήματα, στα οποία όπως ομολογεί πήγε από περιέργεια και επειδή κρυφά πίστευε πως μπορεί να βρει αγόρι μέσα από όλο αυτό, παραδέχεται πως τελικά πέρασε καλά.

Οι περισσότερες γυναίκες ήταν μεγαλύτερες από όσο περίμενε, και κρατούσαν μανιωδώς σημειώσεις για το πόσο χρειάζεται να ανοίξεις το στόμα σου και άλλα τέτοια ενώ έγλυφαν παγωτά γρανίτες, τα οποία "υποδύονταν" τους μελλοντικούς φαλλούς που θα βίωναν κατά πόσο τα μαθήματα έπιασαν τόπο.

Με 70 λίρες, συμμετείχε στα μαθήματα του Μάστερ Ντομινίκ, και όταν λέμε μάστερ, κυριολεκτούμε αφού ο Ντομινίκ είναι "αφέντης", δηλαδή κυριαρχικός τύπος. Οι "συμμαθήτριές" της είχαν έρθει κυρίως με φίλες τους ενώ πολλές είχαν έρθει μόνες τους όπως η ίδια. Μόνο μια είχε έρθει με τον σύντροφό της, την οποία και επικροτεί.

"Αν θες να μάθεις καλά μια ξένη γλώσσα, κάνεις μαθήματα, οπότε γιατί να μη κάνεις μαθήματα για να γίνεις καλύτερη στο σεξ;", αυτό σκεφτόντουσαν όσες αποφάσισαν να παραμερίσουν τις ντροπές και να αρχίσουν να γλύφουν μπροστά σε άλλους γλειφιτζούρια και γρανίτες για να βελτιωθούν στον στοματικό έρωτα, υπογραμμίζει η ίδια.

SHARE:

24Media Network