“Κλικ Θανάτου”: Δύο Influencers διχάζουν με τις φωτογραφίες τους

“Κλικ Θανάτου”: Δύο Influencers διχάζουν με τις φωτογραφίες τους
Το ζευγάρι Instagram

Μία φωτογραφία ενός ζευγαριού influencers στο Instagram, όπου ο άντρας κρατάει την γυναίκα κυριολεκτικά στον αέρα, έχει διχάσει την κοινή γνώμη. "Η φωτογραφία αποτυπώνει το μέγεθος της εμπιστοσύνης που έχουμε ο ένας στον άλλον".

Γνωστή για τα τιρκουάζ της νερά, τις απότομες κορυφές και τα πέτρινα αναχώματα, η λίμνη Laguna στο Περού, τώρα έχει ακόμη έναν λόγω για να είναι διάσημη: Μία φωτογραφία στο Instagram με πρωταγωνιστές δύο influencers σε έναν βράχο, εκατοντάδες μέτρα πάνω από τη λίμνη, όπου ο ένας κρατάει την κοπέλα που κρέμεται στον αέρα.

“Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να διακινδυνεύεις τη ζωή σου και στο να παίρνεις ρίσκα για να τη ζήσεις”, γράφουν στη φωτογραφία η Kelly Castille και ο Kody Workman, από την Αμερική, που φαίνονται στη φωτογραφία.

“Ποτέ μην αφήσεις πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ζωντανός ακούγοντας συμβουλές ανθρώπων που φοβούνται να ζήσουν τη ζωή τους”.

Το ζευγάρι ακόμη υποστήριξε ότι η φωτογραφία παρουσιάζει τη δύναμη της εμπιστοσύνης που έχουν ο ένας στον άλλον.

Ωστόσο οι χρήστες διχάστηκαν. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά θεωρώντας πως είναι αρκετά ανώριμο να ρισκάρει κανείς τη ζωή του για ένα κλικ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα