Κρήτη: Πρόταση γάμου για “γκολ” από ποδοσφαιριστή του Ατσαλένιου

Κρήτη: Πρόταση γάμου για “γκολ” από ποδοσφαιριστή του Ατσαλένιου
Οι παίκτες του Ατσαλένιου κρατούν το πανό με το οποίο ο συμπαίκτης τους επέλεξε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

Η αλήθεια είναι πως οι πρωτοτυπίες των επίδοξων γαμπρών για να πείσουν την αγαπημένου τους να πει το «ΝΑΙ» ξεπηδούν σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα.

Με τον πλέον ευρηματικό τρόπο θέλησε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του ο ποδοφαιριστής του Ατσαλένιου Μανώλης Φραγκιαδάκης. Ο αθλητής της ομάδας της Γ’ Εθνικής πριν από την έναρξη του αγώνα με την Προοδευτική αποφάσισε να ζητήσει την αγαπημένη του σε γάμο, Ελένη, γνωρίζοντας την των θεατών. 

Ο ποδοφαιριστής του Ατσαλένιου Μανώλης Φραγκιαδάκης έπεισε την αγαπημένη του Ελένη να πει το ΝΑΙ

Η πρόταση έγινε την ώρα που οι δύο ομάδες έμπαιναν στο γήπεδο και εκείνος μαζί με τους συμπαίκτες του άνοιξαν ένα πανό, το οποίο έγραφε: «Ελένη θέλεις να με παντρευτείς;». Στη συνέχεια ο Φραγκιαδάκης ανέβηκε στην εξέδρα και εισέπραξε την καταφατική απάντηση και το φιλί της συντρόφου του.

Δείτε βίντεο:

Ο Παναθλητικός Όμιλος Ατσαλένιου (Π.Ο. Ατσαλένιου), ευρέως γνωστός και με την σύντμηση Π.Ο.Α., ιδρύθηκε το 1951 από Μικρασιάτες πρόσφυγες οι οποίοι κατοικούσαν στο Ατσαλένιο, προάστιο του Ηρακλείου Κρήτης. Ιδρυτές του αποτέλεσαν οι Καϊσαρλής Ευάγγελος (Βαγγελάκης), Γκογκόσης Νικόλαος, Μασέλης Γεώργιος, Δεμενόπουλος Εμμανουήλ, “Σαμψών” και πολλοί άλλοι.

Να σημειώσουμε πως η πρόταση στάθηκε «γουρλίδικη» για την ομάδα που κέρδισε με 1-0 την Προοδευτική. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα