Μεθυσμένος αυτοτιμωρείται: "Δεν θα ξαναμεθύσω ποτέ σε γάμο και δεν θα ξανακλέψω γυμνό πορτραίτο"

naked_painting.jpg
naked_painting.jpg NAKED_PAINTING.JPG

Μεθυσμένος καλεσμένος σε γάμο έκλεψε πολύτιμο γυμνό πορτραίτο και επέλεξε μόνος του την τιμωρία του για να βάλει μυαλό (Vid)

Πήγε σε γάμο, μέθυσε και έκλεψε έναν πανάκριβο πίνακα που απεικόνιζε ένα γυμνό μοντέλο από τοίχο ξενοδοχείου.

"Μια ξανθιά καβαλάει πούρο. Θα την πάρω σπίτι μου". Αυτή θα μπορούσε να είναι μια σκέψη του καλεσμένου που έχασε τον έλεγχο.

Λίγο μετά μετάνοιωσε για την ατασθαλία του και διάλεξε μια ευφάνταστη για να μάθει μέσα από τα λάθη του. Για την ακρίβεια, συμφώνησε για τον τρόπο με τον οποίο θα πλήρωνε για την γκάφα του.

Ο μέθυσος που έκλεψε την παράσταση αποφάσισε να πάρει στο σπίτι του έναν πίνακα - πορτραίτο μιας γυμνής νεαρής που κάθεται πάνω σε ένα πούρο.

Δηλαδή αυτόν τον πίνακα:

naked_painting.jpg
naked_painting.jpg NAKED_PAINTING.JPG

Ωστόσο, το κύκλωμα κλειστής τηλεόρασης του ξενοδοχείου Citizen Hotel που βρίσκεται στο Sacramento της California, τον έπιασε επί το έργον.

Ο διευθυντής Barent Larkin, τον εντόπισε μέσω LinkedIn και τον κάλεσε στο κινητό του.

"Ήταν συντετριμμένος μετά την πράξη του και είπε ότι δεν θυμάται τι έκανε. Ήταν ένα "μεθυσμένο" λάθος", είπε ο ίδιος στο CBS Sacramento.

Για να αποφύγει τη μήνυση, ο μετανιωμένος κλέφτης αποφάσισε να στείλει μια επιστολή στο ξενοδοχείο μαζί με τον πίνακα που θα ξαναμπεί άμεσα στη θέση του. Στην επιστολή τιμωρίας του, έγραφε:

"Δεν θα ξαναμεθύσω σε γάμο και δεν θα ξανακλέψω πίνακα που δείχνει γυμνές γυναίκες σαν αυτόν που πήρα από το ξενοδοχείο Citizen Hotel".

letter.jpg
letter.jpg LETTER.JPG

Η "τιμωρία" ήταν ιδέα του διευθυντή του ξενοδοχείου και ο επιρρεπής στο αλκοόλ παραβάτης, δέχτηκε να την εκτελέσει.

Πηγή: metro.uk

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Citizen Hotel

SHARE:

24Media Network