Βίντεο: Νόμιζε πως είδε φάντασμα δίπλα στο μωρό της – Η εξήγηση είναι πολύ πιο απλή

Βίντεο: Νόμιζε πως είδε φάντασμα δίπλα στο μωρό της – Η εξήγηση είναι πολύ πιο απλή
Facebook

Η ιστορία της Maritza Cibuls, της 32χρονης γυναίκας που έζησε στιγμές τρόμου όταν, στην κάμερα που είχε τοποθετήσει στο δωμάτιο του 2χρονου παιδιού της, αντίκρισε μία μορφή σαν φάντασμα μωρού.

Μία μητέρα ενός 2χρονου παιδιού έζησε στιγμές τρόμου όταν στις κάμερες, που είναι τοποθετημένες στο δωμάτιο του μωρού της, παρατήρησε κάτι σαν φάντασμα ενός άλλου μωρού να κοιμάται δίπλα στο δικό της. Την επόμενη μέρα συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί.

Ο λόγος για τη Maritza Cibuls, 32 ετών από το Σικάγο, που λίγο αφότου τοποθέτησε το μωρό της στο κρεβάτι του για ύπνο, παρατήρησε στις κάμερες μία ανθρώπινη μορφή δίπλα στο κεφαλάκι του.

“Ο άντρας μου, Corey, βρισκόταν στη δουλειά εκείνο το βράδυ επομένως ήμουν παραπάνω φρικαρισμένη. Έστειλα μία εικόνα σε εκείνον, στη μητέρα και στην κολλητή μου – όλοι είχαν διαφορετική γνώμη”, ανέφερε η Cibuls.

Η 32χρονη μητέρα εφοδιασμένη με φακό και αποφασισμένη να αντιμετωπίσει το φάντασμα, εισέβαλε στο δωμάτιο του μωρού της, ωστόσο δεν είδε τίποτα, ούτε αισθάνθηκε κάτι περίεργο. Αποκοιμήθηκε στο δωμάτιο φοβισμένη.

Την επόμενη μέρα μόλις ξύπνησε έκπληκτη αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, μόλις πήγε να στρώσει τα σεντόνια στο κρεβάτι του μωρού.

“Μόλις αφαίρεσα το σεντόνι είδα μία μεγάλη μορφή μωρού εκτυπωμένη σε αυτοκόλλητο”.

Facebook

“Ο άντρας μου που έστρωσε την προηγούμενη μέρα τα σεντόνια, είχε ξεχάσει να το αφαιρέσει”, είπε η γυναίκα.

Όπως είναι φυσικό, η ιστορία της γυναίκας έγινε Viral και έχει λάβει χιλιάδες σχόλια και Likes στο διαδίκτυο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα