“Μπάρμπι σε καραντίνα”: Κούκλες-παρωδία από πρώην μοντέλο

“Μπάρμπι σε καραντίνα”: Κούκλες-παρωδία από πρώην μοντέλο
Κούκλες Μπάρμπι σε καραντίνα Youtube@GrandmaGetsReal

Η Tonya Ruiz γνωστή ως Grandma Gets Real στο Instagram, έφτιαξε κούκλες της Μπάρμπι που αναπαριστούν σκηνές της καραντίνας και έγινε viral.

Η Tonya Ruiz, πρώην μοντέλο και γνωστή από τον λογαριασμό «Grandma Gets Real» στο Instagram, εδώ και καιρό συνέλλεγε κούκλες με στόχο να αναπαραστήσει σκηνές της πραγματικής ζωής σε κλίμακα 1 προς 6. 

Κατά τη διάρκεια του επιβεβλημένου λόγω της πανδημίας λουκέτου, εγκαινίασε το πρότζεκτ «Quarantine Barbies», για να δημιουργήσει μια Μπάρμπι με την οποία ο καθένας θα μπορούσε να ταυτιστεί ενόσω ήταν απομονωμένος στο σπίτι του.

«Πάντα ήθελα να κάνω παρωδίες Μπάρμπι, σαν αυτές που είχα δει στο TheEllenShow (σ.σ. το show της Ellen DeGeneres)» εξηγεί η Tonya Ruiz σε βίντεο στο YouTube με τα παρασκήνια του πρότζεκτ της. 

«Όταν ξεκίνησε η καραντίνα και είδα κάποιες αστείες Μπάρμπι της πανδημίας, σκέφτηκα να κάνω μια Μπάρμπι με την οποία ο καθένας θα μπορούσε να ταυτιστεί. Δημιούργησα το starter pack της καραντίνας – μια κούκλα με καμπύλες, που φορούσε στενά παντελόνια. Άρεσε τόσο, που συνέχισα να φτιάχνω παρωδίες Μπάρμπι».

Οι κούκλες εμφανίζονται σε διαφανές starter pack και συνοδεύονται από μια ποικιλία μικροσκοπικών αντικειμένων που περιγράφουν την προσωπικότητα του εκάστοτε χαρακτήρα. 

Για παράδειγμα, το πακέτο «Quarantine Break Baking Barbie» περιλαμβάνει μίξερ, αλεύρι, προζύμι, αυγά, μπανάνες, βούτυρο και γάλα (και, φυσικά, μια κούκλα που κάνει την κουζίνα μαντάρα με το αλεύρι). 

Ή, το πακέτο «Zoom Ken», όπου ο Κεν είναι ντυμένος από τη μέση και πάνω ενώ κάτω φορά μόνον ένα μποξεράκι με κόκκινες καρδούλες σε άσπρο φόντο.

Η εκδοχή καραντίνας της Μπάρμπι που δημιούργησε η Tonya Ruiz έγινε viral στο Facebook. «Μου δίνει χαρά να ακούω ότι οι δικές μου ιδιαίτερες Μπάρμπι της καραντίνας σας διασκέδασαν και σας έκαναν να χαμογελάσετε. Να είστε καλά στην υγεία σας.» καταλήγει η Tonya Ruiz.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα