Ninja Warriors: Βγήκε σε εθνική εμβέλεια φορώντας speedo

Ninja Warriors: Βγήκε σε εθνική εμβέλεια φορώντας speedo
Ο Μάικλ Ράιτ ή αλλιώς Speedo Ninja στην προσπάθειά του να προκριθεί στους τελικούς του παιχνδιού NBC

Ο αθλητής καταδύσεων αποφάσισε να διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά του τηλεοπτικού παιχνιδιού με τα... χρώματα της κολεγιακής ομάδας στην όποια και διέπρεψε. Μόνο αυτό προϋπόθετε πως θα βγει στο NBC με speedo

Αν ήσουν λάτρης του “Κάστρου του Τακέσι” και του “Wipe Out”, τότε το Ninja Warriors θα μπορούσε να γίνει το επόμενο αγαπημένο σου. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα που μετρά ήδη 10 χρόνια στην αμερικανική τηλεόραση, έχοντας πλέον αποκτήσει φανατικό κοινό. Φυσικά, το αυθεντικό κόνσεπτ έκανε την εμφάνισή του στην Ιαπωνία, με τον τίτλο Sasuke. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να περάσουν από μια σειρά ιδιαίτερα απαιτητικές διαδικασίες, όπως υπερπήδηση εμποδίων, αναρρίχηση και άλλα πολλά, ώσπου να φτάσουν στον τερματισμό. Εκεί υπάρχει ένα buzzer. Νικητής, εκείνος που θα έχει τις λιγότερες (ιδανικά καμία) πτώσεις και θα κάνει αντίστοιχα και τον καλύτερο χρόνο.

Γιατί όμως όλη αυτή η παρουσίαση; Μα ακριβώς επειδή αυτές τις ημέρες γίνεται ένας “μικρός χαμούλης” στην Αμερική καθώς πλησιάζει ο μεγάλος τελικός Nina VS Ninja και με αφορμή τους χθεσινούς προκριματικούς στην Ιντιανάπολις. Ένας από τους διαγωνιζόμενους κέρδισε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα θα λέγαμε, καθώς φτάνοντας στην αφετηρία, τράβηξε το παντελόνι του (όχι δεν είναι στρίπερ) και έμεινε με ένα καρό, πορτοκαλί speedo, με το οποίο και διαγωνίστηκε.

Ο Μάικλ Ράιτ όμως, πέραν του nickname “Speedo Warrior” είχε κι άλλους πολύ σημαντικούς λόγους να εμφανιστεί έτσι το βράδυ της Δευτέρας από τη συχνότητα του NBC. Ο αθλητής, έχει ξεχωρίσει στο παρελθόν στο άθλημα της κατάδυσης με την ομάδα του πανεπιστημίου του Τενεσί. Με αυτό το μαγιό λοιπόν, στα χρώματα της κολεγιακής ομάδας, ο Ράιτ θέλει να υποδηλώσει πως δεν ξεχνά από που προέρχεται.

“Το Τενεσί είναι το μέρος που μου έδωσε τη δυνατότητα να βρεθώ στην εκπομπή και με βοήθησε να αγγίξω τα όνειρά μου και τους στόχους μου, κατά την καταδυτική μου καριέρα” σχολιάζει ο διαγωνιζόμενος και προσθέτει πως αυτή η επιλογή είναι ένα τρόπος να πει στα “νέα παιδιά να απολαμβάνουν τη ζωή ανεξάρτητα αν φορούν speedo στην τηλεόραση ή όχι”.

Ο Ράιτ είχε βρεθεί στο show και το 2015, όμως τότε δεν είχε καταφέρει να προκριθεί. Αυτή τη φορά, με τη βοήθεια της αδερφής του που είναι επίσης αθλήτρια και κασκαντέρ, κατάφερε να περάσει όλα τα εμπόδια, πλην του τελευταίου που τον δυσκόλεψε και να προκριθεί στους 30 καλύτερους της Ιντιανάπολις.

Ο αθλητής ασχολείτο με τη γυμναστική επί 15 ολόκληρα χρόνια, ενώ αγωνίστηκε στο άθλημα της κατάδυσης από το 2008 ως το 2011, όταν και στέφθηκε πρωταθλητής στην κατάδυση από ύψος 1 μέτρου στο Τενεσί. Έφτασε μια ανάσα από την ολυμπιάδα το 2012, όταν και κατετάγη 12ος σε εθνικό επίπεδο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα