Ο πραγματικός λόγος που μας υποδέχονται οι αεροσυνοδοί στην επιβίβαση

Διαβάζεται σε 2'
Ο πραγματικός λόγος που μας υποδέχονται οι αεροσυνοδοί στην επιβίβαση
Η Ράνια από την Αυστρία αποκάλυψε γιατί μας περιμένουν στην επιβίβαση οι αεροσυνοδοί. TikTok

Αεροσυνοδός από την Αυστρία αποκάλυψε στο TikTok τον πραγματικό λόγο που μας περιμένουν οι αεροσυνοδοί για να μας καλωσορίσουν, κατά την επιβίβαση μας σε μια πτήση.

Aεροσυνοδός αποκάλυψε στο TikTok τον πραγματικό λόγο για τον οποίο μας περιμένει το πλήρωμα του αεροσκάφους στην είσοδο, κατά την επιβίβαση μας. Δεν είναι μόνο για να μας χαιρετήσει από ευγένεια.

Πέραν του αν πληρούμε τις προϋποθέσεις ενός able bodied person (ως ABP προσδιορίζονται οι επιβάτες που μπορούν αν βοηθήσουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και αν κριθούμε ως τέτοιοι, σε αερογραμμές του εξωτερικού μας δίνουν θέση στις εξόδους κινδύνου -εφόσον είναι κενές), οι αεροσυνοδοί προσπαθούν να καταλάβουν αν είμαστε πολύ μεθυσμένοι ή άρρωστοι για να πετάξουμε.

Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε η Ράνια, αεροσυνοδός από την Αυστρία σε low cost αεροπορική εταιρεία.

@itsmekikooooo Did you know that?✈️🩷Also to see who could help us in an emergency🥳🤩✈️#fy #fyp #viral #fypageeeee #for #stewardess #cabincrewlife #flightattendant #foryoupage ♬ RUN THIS TOWN X GANGSTAS PARADISE – ALTÉGO

Οι σχολιαστές του post κατέθεσαν τις απόψεις τους. Μεταξύ τους ήταν το «μια φορά μου έκαναν αλκοτέστ, επειδή είπα σε μια όμορφη αεροσυνοδό ‘καληνύχτα’ όταν μου είπε ‘γεια σας’. Παρεμπιπτόντως, ήμουν νηφάλιος».

Άλλος έγραψε ότι «ήξερα πως μας κρίνετε, αλλά πίστευα ότι μας περιμένατε για να δείτε αν αποτελούμε απειλή για την ασφάλεια» και ένας τρίτος πως «ήμουν τόσο μεθυσμένος που έκανα εμετό 3 φορές στην πτήση και η αεροσυνοδός μου κρατούσε τα μαλλιά. Κανείς δεν με σταμάτησε από το να επιβιβαστώ».

Ως προς το τσεκ για το αν μπορούμε να βοηθήσουμε σε ώρα κρίσης, κάποιος έγραψε «πώς ακριβώς το καταλαβαίνετε αυτό; Εννοώ το ιατρικό προσωπικό δεν έχει συγκεκριμένο look». Άλλος εξήγησε ότι «μπορεί να τσεκάρουν τις σωματοδομές, ώστε να επιλέξουν τους φαινομενικά πιο δυνατούς». Παρεμπιπτόντως, αν επιλεγείτε, έχετε δικαίωμα να αρνηθείτε τη θέση στην έξοδο κινδύνου.

Yπήρξε και χρήστης που αποκάλυψε ότι είχε παγκρεατίτιδα στην επιστροφή του από την Κέρκυρα στο σπίτι του «αλλά έκανα πως ήμουν μια χαρά, αλλιώς θα με άφηναν εκτός πτήσης».

Και τι γίνεται αν κάποιος κριθεί ακατάλληλος λόγω μέθης ή ασθένειας; Μένει εκτός. «Συνέβη στη μητέρα μου» ενημέρωσε κάποιος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα