Ο Rod Stewart μιμείται τον Jihadi John σε ένα βίντεο που σοκάρει

Ο Rod Stewart μιμείται τον Jihadi John σε ένα βίντεο που σοκάρει

Ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε στην έρημο του Άμπου Ντάμπι και ζήτησε από έναν φίλο του να γονατίσει για να τον "αποκεφαλίσει", μιμούμενος τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα… ανησυχητικό βίντεο που απεικονίζει τον γνωστό ροκ τραγουδιστή και Βρετανό ιππότη Rod Stewart να μιμείται τον δήμιο του Ισλαμικού Κράτους και να προσπαθεί με παιγνιώδη διάθεση να “αποκεφαλίσει” έναν φίλο του.

Το βίντεο τράβηξε η σύζυγος του Stewart, Penny Lancaster, κατά το ταξίδι του ζέύγους στο Άμπου Ντάμπι και στη συνέχεια το δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Σε αυτό εικονίζεται ο Stewart και η ίδια να απολαμβάνουν μαζί με φίλους την έρημο του Άμπου Ντάμπι: Η Lancaster ξαπλώνει και στροβιλίζεται στην άμμο, ενώ ο γνωστός τραγουδιστής ζητεί από έναν γνωστό του να γονατίσει και να υποδυθεί τον όμηρο του Ισλαμικού Κράτους. Ο Stewart μετά στέκεται όρθιος πίσω του και προσποιείται ότι τον αποκεφαλίζει με ένα μαχαίρι.

Η παρέα του τραγουδιστή δεν δείχνει να σοκάρεται από τη σάτιρα των τραγικών εκτελέσεων των θυμάτων των τζιχαντιστών, οι οποίοι προκάλεσαν τον αποτροπιασμό της διεθνούς κοινότητας.

Σημειώνεται ότι μετά τη σωρεία σχολίων και αντιδράσεων για το περιεχόμενο του βίντεο, η Lancaster κατέβασε το επίμαχο υλικό από τον λογαριασμό της.

Οι εκπρόσωποι του Rod Stewart δεν έχουν σχολιάσει επίσημα το περιστατικό.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα