Ουρές στο μουσείο του σεξ

Ουρές στο μουσείο του σεξ

Το "Tochka G", ένα μουσείο για το σεξ και τον έρωτα άνοιξε τις πόρτες του στη Ρωσία και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο πίνακας που τράβηξε όλα τα βλέμματα (Pics)

Χιλιάδες κόσμου συρρέουν καθημερινά στο Tochka G-"Σημείο G", το νέο μουσείο που εξυμνεί το σεξ, είναι γεγονός και βρίσκεται στη Ρωσία.

Στο μουσείο μπορεί να βρει κανείς τα πάντα γύρω από το σεξ. Στα εκθέματα βρίσκει κανείς σοβιετικά προφυλακτικά, τεράστιους φαλλούς, σκίτσα που εξυμνούν το... spanking.

Ο πίνακας όμως που σπάει όλα τα ρεκόρ δημοτικότητας είναι δημιουργία της Vera Donskaya-Khilko που φέρει τον τίτλο "Wrestling" και απεικονίζει τον Ομπάμα και τον Πούτιν να μονομαχούν με τα υπερμεγέθη πέη τους.

Ουρές στο μουσείο του σεξ

Το μοναδικό αυτό μουσείο  άνοιξε τις πόρτες του πριν από ένα μήνα σε έναν από τους κεντρικότερους και πιο τουριστικούς δρόμους της Μόσχας .

Στους διαδρόμους του μουσείου μπορεί κανείς να θαυμάσει πίνακες με όργια, γοργόνες με διπλά στήθη και σερβιτόρους σε στύση που προσφέρουν κοκτέιλ.

Ακόμα υπάρχει μεγάλη συλλογή με αγάλματα που απεικονίζουν ζώα να κάνουν σεξ, ερωτικά ξυλόγλυπτα από τη Γαλλία, φουσκωτές κούκλες σεξ, φαλλούς τελετουργιών από χώρες της Αφρικής, αλλά και γυάλινες προθήκες με εκθέματα από την εποχή της σοβιετικής ένωσης όπως κουτάκια βαζελίνης.

Οι υπεύθυνοι δεν σταματάνε εδώ. Στο μουσείο  λειτουργεί το μεγαλύτερο sex shop της Ρωσίας από όπου μπορεί κανείς να προμηθευτεί από δονητές και μαστίγια μέχρι στολές.

Ουρές στο μουσείο του σεξ

Μπορεί κανείς να αγοράσει στολές αεροσυνοδών της Aeroflot, σιδηροδρομικών υπαλλήλων από την εποχή του Σοβιέτ, αλλά και σοβιετικών αστυνομικών.

Ο ιδρυτής του μουσείου ο κ. Ντόνσκοι ισχυρίζεται ότι δεν θέλει να προβοκάρει, ούτε τον ενδιαφέρει η γνώμη των Ρώσων, αλλά θέλει να κάνει μια δική του δήλωση για τον περιορισμό της ανθρώπινης ελευθερίας.

SHARE:

24Media Network