Ο Άγιος Βασίλης ήρθε: Πήρε μέρος σε Secret Santa και της έτυχε ο Μπιλ Γκέιτς

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε: Πήρε μέρος σε Secret Santa και της έτυχε ο Μπιλ Γκέιτς
Youtube

Τύχη βουνό είχε τα φετινά Χριστούγεννα μία γυναίκα από το Μίσιγκαν, όταν έλαβε μέρος σε ανταλλαγή δώρων στο Reddit και της έτυχε Secret Santa ο Μπιλ Γκέιτς.

Μία γυναίκα ένιωσε σαν να υπάρχει πράγματι ο Άγιος Βασίλης τα φετινά Χριστούγεννα, αφού συμμετέχοντας σε μία ετήσια ανταλλαγή δώρων στο RedditGifts, έτυχε σαν δικό της Secret Santa τον Μπιλ Γκέιτς.

Το πακέτο που έλαβε η γυναίκα στο Μίσιγκαν, με αποστολέα τον Μπιλ Γκέιτς, ζύγιζε σχεδόν 37 κιλά και περιελάμβανε ένα πρωτότυπο χειρόγραφο του “The Great Gatsby”, υπογεγραμμένο από τον Γκέιτς, βιβλία, παιχνίδια για την γάτα της, αναμνηστικά αντικείμενα από Χάρι Πότερ και Twin Peaks, σύμφωνα με ανάρτησή της.

Πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι τα δώρα έφτασαν μέσα σε ένα κουτί φωτισμένο από χριστουγεννιάτικα λαμπάκια.

“Είχα διαβάσει κάπου πως ο Μπιλ Γκέιτς παίρνει μέρος εδώ και χρόνια στο Secret Santa, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα πως θα ήταν ο δικός μου “Μυστικός Άγιος Βασίλης”. Ήταν πραγματικά εκπληκτικό”, είπε η Σέλμπι, που ζήτησε να μην αποκαλυφθεί το επίθετό της.

“Έλαβα την ειδοποίηση πως το δώρο μου θα έφτανε από την Ουάσιγκτον και είπα στον άντρα μου, “ίσως είναι από τον Μπιλ Γκέιτς!”, ανέφερε.

“Όταν κοίταξα το επόμενο πρωί και είδα πως ήταν 37 κιλά, σκέφτηκα ότι “ίσως όντως να είναι από τον Μπιλ Γκέιτς”, πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι το δώρο έφτασε στη Σέλμπι έπειτα από μία πολύ δύσκολη χρονιά για εκείνη, καθώς έχασε τη μητέρα της δέκα μέρες πριν τον γάμο της. Ο Μπιλ Γκέιτς γνωρίζοντας το πένθος της από το ερωτηματολόγιό της στο Reddit, έκανε μία δωρεά στην American Heart Association, στη μνήμη της μητέρας της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα