Πήρε την αστυνομία γαντζωμένος σε οροφή κλεμμένου αυτοκινήτου που έτρεχε με 130 χλμ

Πήρε την αστυνομία γαντζωμένος σε οροφή κλεμμένου αυτοκινήτου που έτρεχε με 130 χλμ

Κάλεσε την αστυνομία από το κινητό του γαντζωμένος από την οροφή του κλεμμένου αυτοκινήτου του πατέρα του, το οποίο έτρεχε με 130 χλμ την ώρα

Ένας άνδρας που κρατιόταν από την οροφή του κλεμμένου αυτοκινήτου του πατέρα του κάλεσε την αστυνομία από το κινητό του ενώ το όχημα κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο με ταχύτητα 130 χλμ/ώρα και οδήγησε έτσι στη σύλληψη του δράστη.

Ο Οσάμα Αουκίλι, ο οποίος δεν τραυματίστηκε στη διάρκεια της καταδίωξης αργά το βράδυ της Κυριακής κοντά στα σύνορα της Γαλλίας με την Ελβετία, είπε στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ότι αντέδρασε αυθόρμητα.

"Είπα στον εαυτό μου ότι αυτό ήταν το αυτοκίνητο του πατέρα μου, το οποίο σημαίνει πολλά για εκείνον", δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό BFM TV.

Ο διοικητής της αστυνομίας Κριστόφ Λεσζνέφσκι είπε ότι η καταδίωξη που ακολούθησε μέσα από την πόλη Οϊονά και στη συνέχεια στον αυτοκινητόδρομο διήρκεσε αρκετά λεπτά προτού το αυτοκίνητο, ένα παλιό Renault Clio, βγει από την κεντρική οδική αρτηρία και κόψει ταχύτητα, οπόταν και ο Αουκίλι πήδηξε από αυτό. Ο κλέφτης επιχείρησε να διαφύγει πεζή αλλά η αστυνομία τον συνέλαβε.

SHARE:

24Media Network