Πώς είναι σήμερα η Ναζλί και ο Νίκος

Πώς είναι σήμερα η Ναζλί και ο Νίκος

Δώδεκα χρόνια μετά την προβολή του πρώτου τουρκικού σίριαλ στην Ελλάδα, ψάξαμε να βρούμε πώς είναι σήμερα οι Ναζλί και ο Νίκος από τα "Σύνορα της αγάπης".

Η πρώτη τουρκική σειρά που προβλήθηκε στην Ελλάδα, είχε τίτλο "Yabancı Damat". H ακριβής μετάφραση είναι "Ξένος γαμπρός". Εμείς τη μάθαμε ως "Τα σύνορα της αγάπης" και την είδαμε το 2005, στο Mega.

Αφορούσε τον έρωτα της Τουρκάλας, Ναζλί Μπακλαβατζίογλου (και ναι, ο πατέρας της ήταν μπακλαβατζής) με τον Έλληνα, Νίκο Αγγελόπουλο (γιο πασίγνωστου επιχειρηματία), με ό,τι συνεπάγεται αυτός ο συνδυασμός. Τη Ναζλί υποδύθηκε η Νehir Erdoğan και τον Νίκο ο Özgür Çevik.

Πώς είναι σήμερα η Ναζλί και ο Νίκος

Στη δωδεκαετία που ακολούθησε, η Νehir συνελήφθη (2014) για χρήση ναρκωτικών και άλλων φαρμακευτικών ουσιών και καταδικάστηκε, σε δεκάμηνη φυλάκιση με πενταετή αναστολή.

Η Hürriyet είχε γράψει πως έγιναν έφοδοι σε Κωνσταντινούπολη, Αγκυρα και Σμύρνη, που είχαν αποτέλεσμα τη σύλληψη 48 ατόμων, εκ των οποίων τα 26 είναι γνωστά στην Ελλάδα από εμφανίσεις τους σε τηλεοπτικές σειρές (χαρακτηριστικά αναφέρουμε τους Κενάν Ιμιρτζαλίογλου-«Καρανταγί»-, Ιλκέρ Αξούμ-«Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής»). Ήταν στο πλαίσιο αντίδρασης του Ταγίπ Ερντογάν, σε όσους δεν είχαν εκφραστεί -δημοσίως- με τα καλύτερα λόγια στις πολιτικές του.

H τελευταία είδηση που αφορά τη Nehir, εντοπίστηκε στη Milliyet. Το ρεπορτάζ έγραφε πως πήρε διαζύγιο από τον κινηματογραφιστή, σύζυγο της Ahmet Sesigürgil, με τον οποίον ζούσαν στο Παρίσι από το 2014 -όταν παντρεύτηκαν, έξι μήνες μετά τη γνωριμία τους. Εκείνη για τη δουλειά της επέστρεφε τακτικά στην Τουρκία, ώσπου μια μέρα ανακοίνωσε τη μόνιμη επιστροφή.

Πώς είναι σήμερα η Ναζλί και ο Νίκος

Ο Özgür συνέχισε να δουλεύει ως ηθοποιός (το καλοκαίρι τον είδατε σε -νέα- σειρά του Mega, με αυθεντικό τίτλο "Kırgın Çiçekler" και ελληνικό "Zωές παράλληλες" ) και τραγουδιστής, παντρεύτηκε και πρόσφατα απέκτησε παιδί.

SHARE:

24Media Network