Πώς είναι σήμερα ο γιος της Whitney Houston από τον ‘Σωματοφύλακα’

Πώς είναι σήμερα ο γιος της Whitney Houston από τον ‘Σωματοφύλακα’

To Star Channel ενέταξε στο πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς τον "Σωματοφύλακα" και μας έδωσε πάσα για να δούμε πώς είναι σήμερα ο μικρός που υποδύθηκε τον Fletcher.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, το Star Channel προέβαλε την ταινία “Ο Σωματοφύλακας” με την αείμνηστη Whitney Houston και τον Kevin Costner.

Τον γιο της “Rachel Marron”, ρόλο που είχε αναλάβει η Houston, ονόματι Fletcher, τον ερμήνευσε ο DeVaughn Nixon, ο οποίος το 1992 -όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά το ρομαντικό θρίλερ, σκηνοθείας του Mirk Jackson- ήταν 9 χρόνων. Ας δούμε πώς είναι σήμερα, αφού πρώτα θυμίσουμε ότι το soundtrack του “The Bodyguard” έγινε αυτό με τις καλύτερες πωλήσεις, όλων των εποχών, με +45 εκατομμύρια αντίτυπα, παγκοσμίως.

Ο DeVaughn Nixon είχε ρόλο στο “Terminator 2: Judgment Day” (το 1995), αλλά και στο “Sugar Hill” (1993), πριν περάσει στη μικρή οθόνη και πρωταγωνιστήσει σε ουκ ολίγα τηλεοπτικά σίριαλ. Ο γιος του πρώην NBAer, Νorm Nixon και θετός γιος της ηθοποιού/παραγωγού/σκηνοθέτη/χορεύτριας Debbie Allen, είναι ετεροθαλής αδελφός του Norman Ellard Nixon Jr., που ασχολήθηκε με το μπάσκετ (άνηκε στο ρόστερ του Southern University), πριν καταλήξει και αυτός στην υποκριτική, με ρόλους σε γνωστά σίριαλ -όπως το Grey’s Anatomy.

Πίσω στον DeVaughn Nixon, μεγάλωσε στα sets και έμαθε να είναι ανεξάρτητος από πολύ μικρή ηλικία. Όταν ενηλικιώθηκε, άφησε τη showbiz για να σπουδάσει τηλεοπτική παραγωγή και οικονομικά επιχειρήσεων, ασχολήθηκε με τα κτηματομεσιτικά και… μετά κατάλαβε πως του λείπει η υποκριτική. Επέστρεψε και από το 2008 ζει από αυτήν τη δουλειά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα