Πώς είναι σήμερα ο γιος του ΜακΓκάιβερ

Πώς είναι σήμερα ο γιος του ΜακΓκάιβερ

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον μυστηριώδη χαρακτήρα, 27 χρόνια μετά

Συνώνυμο των εφευρετικών ανθρώπων ο Άνγκους ΜακΓκάιβερ υπήρξε ο ήρωας της ομόνυμης τηλεοπτικής σειράς του αμερικανικού ABC, που προβλήθηκε από το 1985 έως το 1992 γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.

O ήρωας της σειράς, Άνγκους Μαγκάιβερ, αμερικανός πράκτορας για διάφορες υπηρεσίες των ΗΠΑ, ο οποίος χάρη στις γνώσεις και την εφευρετικότητα του κατάφερνε να ξεπερνά κάθε εμπόδιο, χωρίς να χρησιμοποιεί ποτέ όπλο, αλλά έναν ελβετικό σουγιά.

MacGyver (ABC) 1985-1992 Shown: Richard Dean Anderson (as MacGyver) ABC/Photofest

 

Στα 6 χρόνια της σειράς, ως μοναδικός συγκενής του ΜακΓκάιβερ εμφανίζεται ο παππούς του, από την πλευρά της μητέρας του, Χάρυ. Αυτό μέχρι το προτελευταίο επεισόδειο της σειράς, όπου αποδεικνύεται πως ο ΜακΓκάιβερ έχει έναν γιο: τον Σον Άνγκους Μόλεϋ, ή από τα αρχικά του, Σαμ.

Μητέρα του Σαμ η Κέητ Μόλευ, δημοσιογράφος, η οποία τον μεγάλωσε μόνη. Ο Σαμ, φωτοδημοσιογράφος, συναντιέται τυχαία με τον ΜακΓκάιβερ, μετά τον θάνατο της μητέρας του και αφού αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα και η μεταξύ τους σχέση, φεύγουν οι δυο τους για ένα ταξίδι με μοτοσυκλέτες στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

 

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Σαμ, Ντάλτον Τζέημς, ήταν 21 ετών κατά τα γυρίσματα της σειράς. Μετά το τέλος του ΜακΓκάιβερ συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, μεταξύ των οποίων το δημοφιλέστατο “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” αλλά και ταινίες όπως το Held UP με τον Jamie Foxx και το My Father the herο, με τον Ζεράρ Ντεπαρτιέ.

 

Ο άνθρωπος πίσω από τον ΜακΓκάιβερ, ο ηθοποιός Ρίτσαρντ Ντιν Άντερσον, συμμετείχε σε πολλές σειρές στη συνέχεια με πιο διάσημη τη σειρά Stargate, χωρίς όμως να κάνει ιδιαίτερη καριέρα.

Η σειρά ΜακΓκάιβερ γνώρισε μία διαφημιστική αναβίωση σε μορφή webisodes για τη Mercedes-Benz το 2012, ενώ το 2016 κυκλοφόρησε το reboot της σειράς, που την φέρνει στο παρόν με νέους ηθοποιούς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα