Πόσο εύκολα μπορεί ένα παιδί να φύγει με κάποιον ξένο;

Πόσο εύκολα μπορεί ένα παιδί να φύγει με κάποιον ξένο;

Πώς ένας ξένος μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να παρασύρει ένα μικρό παιδί; Η απάντηση στο βίντεο

Οι γονείς που πιστεύουν πως τα παιδιά τους έχουν το νου τους στον κίνδυνο που υπάρχει στο να τους πλησιάσει κάποιος ξένος, σοκάρονται από ένα νέο βίντεο στο διαδίκτυο το οποίο δείχνει πως τα παιδιά ενδέχεται πολύ εύκολα να παρασυρθούν.

Ο Joey Salads θέλησε να αποδείξει, με ένα βίντεο που ανήρτησε στο You Tube, πόσο εύκολο είναι ένας ξένος να πείσει ένα μικρό παιδί να φύγει με τη θέληση του μαζί του.

Το βίντεο αυτό έχει ήδη συγκεντρώσει 3 εκατομμύρια views σε λιγότερο από 24 ώρες.

Ο Joey Salads έχει γίνει γνωστός, από τα βίντεο-φάρσες που κοινοποιεί στο διαδίκτυο.

Πόσο εύκολα μπορεί ένα παιδί να φύγει με κάποιον ξένο;

Στην τελευταία του προσπάθεια, αποφάσισε να αναρτήσει ένα πιο βίντεο, με πιο σοβαρό περιεχόμενο, στο οποίο ο ίδιος πλησιάζει πρώτα τους γονείς και τους ζητάει την άδεια να μιλήσει με το παιδί τους έχοντας μαζί του ένα χαριτωμένο σκυλάκι.

Όταν εκείνος τους ρώτησε πόσο συχνά προειδοποιούν τα παιδιά τους σχετικά με τους ξένους, κάθε γονιός απάντησε πως κάθε μέρα τα ενημερώνουν και επέμεναν πως τα  παιδιά τους δεν θα μίλαγαν με τον Joey.

Όμως, όπως αποδείχτηκε, κάθε παιδί ήταν έτοιμο να φύγει με έναν ξένο, όταν εκείνος τους προσέφερε να πάνε και να δούνε περισσότερα κουταβάκια.

Αυτό το βίντεο δημοσιοποιήθηκε για να γνωστοποιήσει ακόμα περισσότερο το θέμα της απαγωγής παιδιών, λέγοντας στους θεατές ότι 'μία κοινοποίηση θα μπορούσε να σώσει μία ζωή'.

Με πληροφορίες από το mirror

SHARE:

24Media Network