Πουκάμισο με έξτρα χέρι για δημόσιο αυνανισμό

Πουκάμισο με έξτρα χέρι για δημόσιο αυνανισμό

Αμερικανική εταιρία πατένταρε ένα πουκάμισο για να βοηθήσει τους άντρες σε όλο τον κόσμο να αυτοϊκανοποιούνται χωρίς το φόβο να του πιάσουν στα πράσα και να γίνουν "ρεζίλι των σκυλιών". Hoax or not? (pics+vid)

Αυνανισμός, αυτοϊκανοποίηση ή αλλιώς... (ξέρετε τώρα, δεν είναι ανάγκη να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες)! Μπορεί να είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό - πάντα σε λογικά όρια - όμως κανείς δεν πρόκειται να "χειροκροτήσει" έναν άνδρα αν τον τσακώσει επί τω έργω. Την τιμή, αλλά και την απόλαυση κάθε άνδρα στον πλανήτη, ισχυρίζεται πως έρχεται να σώσει ένα πουκάμισο, το JerkShirt.

Εταιρία στην Αμερική ισχυρίζεται πως κατασκεύασε ένα πουκάμισο με το οποίο μπορεί ένας άνδρας να αυνανίζεται ακόμη  και μπροστά σε κόσμο, χωρίς να γίνεται αντιληπτός. Πώς; Είναι απλό. Το δεξί ή το αριστερό μανίκι (όπως βολεύεται ο καθένας!) είναι εξοπλισμένο με τεχνητό χέρι, το οποίο επιτρέπει στο αληθινό να αναλάβει έργο. Ποιος θα υποψιαζόταν πως ένας άνδρας αυνανίζεται, όταν και τα δύο του χέρια βρίσκονταν πάνω στο τραπέζι; Και το καλύτερο; Έχει φροντίσει να κυκλοφορήσει το πρόσθετο χέρι σε μια σειρά από χρωματικούς τόνους, ώστε να ταιριάζει με τα χρώματα του άνδρα που το επιλέγει.

via GIPHY

Επιπλέον, το μαγικό πουκάμισο, διαθέτει ειδική επένδυση στο εσωτερικό του και στο κατάλληλο σημείο, ώστε η κορύφωση της απόλαυσης να μην αφήνει λεκέδες. Εκείνο που μάλλον δεν είναι ξεκάθαρο είναι τι κάνεις με το πλαστικό χέρι όταν φοράς το πουκάμισο, αλλά δεν αυνανίζεσαι. Αλλά πάλι, ίσως υπάρχει τρόπος να εναλλάσσει κανείς το πρόσθετο με το αληθινό χέρι κατά το δοκούν.

Κάθε σωστό telemarketing προϊόν όμως, έρχεται με το κατάλληλο προωθητικό βίντεο και το Jerkshirt διαθέτει το επικότερο όλων. Όμως τα σχόλια περιττεύουν. Απλά πατήστε PLAY:

Επειδή οι φάρσες του διαδικτύου είναι πολλές και καλοστημένες, αναζητήσαμε όλα τα δεδομένα για να εξακριβώσουμε κατά πόσο το εν λόγω προϊόν είναι πραγματικό ή απλά μια καλοστημένη απάτη. Η αλήθεια είναι πως στην επίσημη ιστοσελίδα διαθέτει φόρμα συμμετοχής για όσους επιθυμούν να μπουν σε λίστα αναμονής προκειμένου να αποκτήσουν το πουκάμισο, γεγονός που μάλλον είναι ύποπτο, αφού σε άλλο σημείο της σελίδας παρατίθενται μαρτυρίες ανδρών που έχουν δοκιμάσει το προϊόν.

Επιπλέον, η εταιρία που το παράγει, ονομάζεται Camsoda - από την επωνυμία και μόνο μυρίζει "φάρσα" - και όσο κι αν προσπαθήσαμε να μπούμε στην επίσημη ιστοσελίδα της, αυτή είτε δεν υπάρχει, είτε έχει "πέσει" από την τεράστια ζήτηση του πουκάμισου.

ΠΗΓΗ METRO

 

SHARE:

24Media Network