Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Το “ακατάλληλο” αστείο του που έγινε viral

Διαβάζεται σε 3'
William και Kate
William και Kate Pool via AP Charlotte Graham

Η NSFW απάντηση του Πρίγκιπα Ουίλιαμ προς τους δημοσιογράφους που άφησε τους πάντες άφωνους.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν μπει στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος μετά τα προβλήματα υγείας που αποκαλύφθηκε πως αντιμετωπίζει η τελευταία.

Καθώς τις τελευταίες ημέρες χιλιάδες χρηστών των social media στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης προς το ζευγάρι, το κανάλι Historic Vids στο Χ (πρώην Twitter) δημοσίευσε μια ιδιαίτερα αστεία στιγμή που μεταφέρει το χιούμορ του ζεύγους.

Τα πλάνα καταγράφηκαν στην πόλη του Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, τον Οκτώβριο του 2023. Στα πλαίσια της επίσκεψής τους στην πόλη, Ουίλιαμ και Κέιτ απάντησαν σε ερωτήσεις του BBC Radio 1, σε μια σύντομη συνέντευξη κατά την οποία ερωτήθηκαν για πράγματα που αφορούν τις καθημερινές ζωές τους από τους Jordan North και Vick Hope. Όταν ερωτήθηκε για το αγαπημένο του emoji, ο Ουίλιαμ απάντησε αφοπλιστικά, αναφέροντας πως το αγαπημένο του emoji είναι η… μελιτζάνα που συμβολίζει το ανδρικό μόριο.

“Μου είπαν να μην πω τη μελιτζάνα, οπότε πρέπει να διαλέξω κάτι άλλο… θα ήταν η μελιτζάνα λοιπόν αλλά διαλέγω αυτό το emoji με τα μάτια που ανεβοκατεβαίνουν και το ανοιχτό στόμα, το “τρελό” emoji”. Η Μίντλετον αντέδρασε γελώντας και ανέφερε πως το δικό της αγαπημένο emoji είναι η καρδιά και η φάτσα που κλαίει από τα γέλια “όταν τα πράγματα έχουν πάει στραβά”, όπως είπε.

Οι περισσότεροι χρήστες του Χ αποθέωσαν το ζευγάρι για το χιούμορ τους και την απλότητα που επέδειξαν στα εν λόγω πλάνα.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, ειδικός σε θέματα της βασιλικής οικογένειας δήλωσε την Τετάρτη πως “κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να συμμετάσχει σε υπαίθριες δραστηριότητες”. Σύμφωνα με τη Jennie Bond, που είναι ειδική σε βασιλικά θέματα, η Κέιτ Μίντλετον θα αφιερώσει χρόνο για να αναρρώσει και να περάσει το Πάσχα με τα παιδιά της προκειμένου να ξεκουραστεί και να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

Ο δε βασιλικός εμπειρογνώμονας Dickie Arbiter μίλησε πρόσφατα στον βασιλικό συντάκτη Matt Wilkinson για την εκπομπή The Sun Royal Exclusive και επαίνεσε την Kate που καθυστέρησε να ανακοινώσει ότι έχει καρκίνο, προκειμένου να μιλήσει “πρώτα στην οικογένεια και τα παιδιά”.

Τέλος, ο βασιλικός συγγραφέας Tom Quinn αποκάλυψε μιλώντας στη Mirror πως οι δύο τους θέλουν να συμφιλιωθούν με τον αδερφό του πρίγκιπα αλλά και τη σύζυγό του που ζουν στην Καλιφόρνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα