Ρώσος πήγε να φιλήσει στον αέρα δημοσιογράφο, αλλά τον έβαλε στη θέση του

Χωρίς... ανταπόκριση το φιλί του οπαδού στη δημοσιογράφο

Στην εποχή του #MeToo οι γυναίκες δημοσιογράφοι ξέρουν πολύ καλά να "αναχαιτίζουν" τις... επιθέσεις αγάπης που δέχονται on ari από θερμόαιμους οπαδούς στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το να πας να φιλήσεις μία γυναίκα δημοσιογράφο που κάνει τη δουλειά της και μάλιστα σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, ίσως κάποτε να ήταν "χαριτωμένο" ή "μαγκιά". Στις μέρες μας όμως, όχι απλά είναι ανόητο και άκομψο, αλλά αγγίζει τα όρια της "καφρίλας". Στο μουντιάλ της Ρωσίας, κάποιοι φαίνεται πως δεν έχουν εμπεδώσει τα μηνύματα των καιρών και νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι τους κατέβει θεωρώντας εύκολη "λεία" τις γυναίκες δημοσιογράφους.

Αυτή τη φορά, "θύμα" του ενθουσιασμού ενός θερμόαιμου οπαδού έγινε η δημοσιογράφος Julia Guimaraes. Την ώρα που μετέδιδε το ρεπορτάζ της πριν από τον αγώνα Ιαπωνίας - Σενεγάλης, ένας Ρώσος οπαδός την πλησίασε για να τη φιλήσει.

ADVERTISING

Δεν υπολόγισε όμως στα αντανακλαστικά της... Αφού κατάφερε άμεσα να "αναχαιτίσει" την... επίθεση αγάπης του θερμόαιμου οπαδού, άρχισε να τον "στολίζει" δίχως τέλος.

"Μην το κάνεις αυτό, ποτέ μην το κάνεις αυτό, ΟΚ;" είπε γυρνώντας προς το μέρος του. "Δεν σου επιτρέπω να το κάνεις. Ποτέ! Δεν είναι ευγενικό. Δεν είναι σωστό" συνέχισε απηυδισμένη. "Μην το κάνεις ποτέ αυτό σε μία γυναίκα, εντάξει; Σεβασμός!".

"Λυπάμαι, λυπάμαι, ΟΚ, ΟΚ..." ακούγεται να αποκρίνεται χλιαρά και εκτός πλάνου ο νεαρός που μάλλον αιφνιδιάστηκε από την αντίδραση της δημοσιογράφου.

Η ίδια αποκάλυψε ότι είναι η δεύτερη φορά που κάποιος επιχειρεί να τη φιλήσει on air, ενώ ανάλογα περιστατικά έχουν καταγγείλει και άλλες συνάδελφοί της που καλύπτουν το Μουντιάλ της Ρωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οπαδός επιτίθεται σεξουαλικά σε Κολομβιανή δημοσιογράφο on camera

SHARE:

24Media Network