Ρουκ Ζουκ: Η απάντηση του παίκτη έκανε την Μακρυπούλια να κλάψει από τα γέλια

Ρουκ Ζουκ: Η απάντηση του παίκτη έκανε την Μακρυπούλια να κλάψει από τα γέλια
Η Ζέτα Μακρυπούλια αδυνατεί να συγκρατήσει τα γέλια, μετά την αναπάντεχη απάντηση του παίκτη στον τελικό του Ρουκ Ζουκ ΑΝΤ1

Άλλη μια φορά που το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι προσφέρει ένα υπερ-viral. Δείτε το στιγμιότυπο που θα σας φτιάξει τη διάθεση.

«Πού είναι ο Βάγκνερ, πού είναι ο Πουτσίνι»; Μόνο με αυτό τον στίχο από παλιότερο παρατράγουδο θα μπορούσαμε να περιγράψουμε το απίθανο σκηνικό που είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης του Ρουκ Ζουκ από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ένα ακόμη στιγμιότυπο που μας χάρισε απλόχερα το γέλιο, όπως το αμίμητο viral με την παίκτρια που καλούνταν περιγράψει την λέξη «Ουρανός» πριν από κάποια χρόνια.

Η ομάδα «Χωριάτες» βρέθηκε στον τελικό, όπου κλήθηκε σύμφωνα με τους κανονισμούς να βρει τέσσερις λέξεις, σχετικές με ένα θέμα, τις οποίες και είχε επιλέξει νωρίτερα ο αρχηγός της.

Το θέμα στην φάση του διπλασιασμού του χρηματικού επάθλου ήταν «κλασική μουσική» και μάλιστα ένας εκ των παικτών έδειξε ενθουσιασμένος, πιστεύοντας πως θα τους δώσει τη δυνατότητα να φύγουν με το ανώτερο ποσό, τις 5.000€. 

Ο κλασικός συνθέτης, Πουτσόφσκι

Όταν ήρθε η σειρά του Σίμου να αναφέρει σχετικές λέξεις ωστόσο, αγνόησε τον Μότσαρτ και τον Τσαϊκόφσκι και ανέφερε έναν, μάλλον υποτιμημένο καλλιτέχνη της ιδίας συνομοταξίας, τον «Πουτσόφσκι». Φυσικά, το «μαργαριτάρι» έκανε τον συμπαίκτη του που ακολουθούσε να χάσει τα λόγια του, προσπαθώντας να μην «σκάσει στα γέλια». Με τη λήξη του χρόνου, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε εξαφανιστεί από το πλάνο, πέφτοντας κυριολεκτικά στο πάτωμα από τα γέλια.

Για αρκετά δευτερόλεπτα, η παρουσιάστρια αδυνατούσε να μιλήσει, ενώ έφτασε να γελά μέχρι δακρύων. «Να είστε καλά ρε παιδιά, πόσο χαίρομαι που θα σας έχω και αύριο μαζί μου» είπε τελικά και απευθύνθηκε στον παίκτη που ανέφερε τον φανταστικό συνθέτη, παρακαλώντας τον να της φέρει κάποια από τα κομμάτια του Πουτσόφκσι, που είχε αναφέρει λίγο νωρίτερα.

Δείτε στο επεισόδιο από το 42′ λεπτό και έπειτα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα