Ρουμανία: Γυμνή φωτογραφία "καίει" τον αρχηγό των SWAT

Ρουμανία: Γυμνή φωτογραφία "καίει" τον αρχηγό των SWAT
© CEN

Ποιος είναι ο γυμνός άντρας που απεικονίζεται με το... όπλο του, σε ομαδική φωτογράφιση της επίλεκτης ομάδας SWAT της Ρουμανικής αστυνομίας. Σάλος στη χώρα (Pics)

Ο αρχηγός της ειδικής ομάδας SWAT της Ρουμανικής αστυνομίας, φωτογραφήθηκε μαζί με το πρωτοπαλίκαρα του εντελώς γυμνός. Κι όμως, δεν είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας με Photoshop.

Η φωτογράφιση έγινε στα πλαίσια άσκησης της επίλεκτης ομάδας και διέρρευσε στον τύπο με αποτέλεσμα να έχει κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες ώρες.

Ο αρχηγός που ακούει στο όνομα Emanoil Moraru, ποζάρει με το όπλο του και μια περούκα, εντελώς γυμνός, κάνοντας αστείες γκριμάτσες στον φωτογραφικό φακό.

Ο ίδιος πάντως όχι μόνο δεν απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, αλλά δήλωσε ευθαρσώς:

"Που είναι το πρόβλημα; Εγώ και η ομάδα μου είμαστε μονομάχοι και τρελοί. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στα πλαίσια άσκησης. Εργαζόμαστε σκληρά για να είμαστε σε ετοιμότητα και μερικές φορές μας αρέσει να ξεφεύγουμε λίγο".

Αποκάλυψε μάλιστα πως το όπλο είναι ψεύτικο και ότι φοράει εσώρουχο μεν, το οποίο όμως δε φαίνεται στη φωτογραφία...

Ο Moraru πάντως είναι μετρ στις φάρσες και στο παρελθόν έχει απασχολήσει και πάλι την ομάδα του με μεταμφιέσεις και φάρσες. Πριν λίγο καιρό είχε εμφανιστεί στο γραφείο του μεταμφιεσμένος σε σκουπιδιάρη αλλά και σε... φυτό εσωτερικού χώρου. Στη δεύτερη περίπτωση μάλιστα, καθόταν καρτερικά σε μια γωνία χωρίς να μιλάει, μέχρι να τον καταλάβουν οι συνάδελφοι του.

Παρόλα αυτά, ο επικεφαλείς των SWAT της Ρουμανίας φημίζεται για την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων του και αποτελεί τον φόβο και τον τρόμο των κακοποιών της χώρας.

Πηγή: Daily Mail

SHARE: