Σκληρή φάρσα: Λέει στην κοπέλα του ότι βρήκε άλλη και μαζεύει τα πράγματά του

default image

Τι γίνεται όταν τον βρίσκεις να μαζεύει τα πράγματά του και να σου λέει πως βρήκε άλλη; Δείτε το βίντεο

Η ψυχή της στην Κούλουρη πήγε μιας 22χρονης όταν βρήκε τον σύντροφό της να μαζεύει τα πράγματά του. Ο 24χρονος Brad Holmes από τον Southampton ράγισε τη καρδιά της Jenny Davies με την “άσπλαχνη” φάρσα του, όπως την χαρακτήρισαν πολλοί.

Στο παρακάτω βίντεο που έγινε viral, η κοπέλα τον “πιάνει” να μαζεύει τα πράγματά του, ενώ ταραγμένη τον ρωτά τι κάνει. Εκείνος της λέει πως γυρίζει στο πατρικό του για λίγο, χωρίς αρχικά να θέλει αν της πει το γιατί. “Μη μου πεις πως φεύγεις και δε θα μου πεις τι έγινε”, του λέει απορημένη η 22χρονη ενώ τον ρωτά επίμονα τι συμβαίνει. “Απλά χρειάζομαι λίγο χώρο και θέλω να σκεφτώ”, της λέει και εκείνη τον τραβά από το χέρι και τον ξαναρωτά “τι τρέχει”.

Τότε εκείνος την σπρώχνει ενώ εκείνη του λέει πως δε καταλαβαίνει τι κάνει και γιατί πακετάρει.” Νομίζω γνώρισα κάποια άλλη, και πρέπει να γυρίσω στο πατρικό μου να σκεφτώ τι θέλω πραγματικά”, της λέει, ενώ εκείνη ταραγμένη κάθεται στο κρεβάτι και του λέει: “Τι εννοείς γνώρισες κάποια άλλη;”, και αρχίζει να κλαίει, λέγοντας πως νόμιζε πως τον έκανε ευτυχισμένο.

“Μην συγκινείσαι “, λέει και την φιλά, ξαναλέγοντάς της πως θέλει χρόνο και χώρο να σκεφτεί.

“Τι να σκεφτείς; αφού λες βρήκες άλλη”, λέει η 22χρονη και απορεί πως, αφού ήταν συνέχεια μαζί.

Τότε εκείνος ξεσπά σε γέλια και το μαρτύριο της κοπέλας τελειώνει, αποκαλύπτοντας της πως της κάνει πλάκα. Βέβαια, η κοπέλα δεν γέλασε καθόλου…

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που την ξεγελά καθώς του Αγίου Βαλεντίνου είχε γονατίσει μπροστά της. Τότε εκείνη νόμιζε πως της έκανε πρόταση γάμου αλλά εκείνος ήθελε απλά να ζητήσει μια… κούπα τσάι.

Ωστόσο κατάφερε να τον “εκδικηθεί” καθώς του έκανε πλάκα τον προηγούμενο μήνα ότι είναι έγκυος, δίνοντάς του ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα