Στη φυλακή ο "Μπάτμαν Σουπερμανίδης" για κλοπές και ναρκωτικά

Στη φυλακή ο "Μπάτμαν Σουπερμανίδης" για κλοπές και ναρκωτικά

Στη φυλακή μπήκε ο Μπάτμαν, γιος του Σούπερμαν καθώς καταδικάστηκε σε τριετή φυλάκιση για κλοπές, διαρρήξεις και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών. (Vid)

O Μπάτμαν μπιν Σούπαρμαν  αποδείχτηκε ότι κάθε άλλο παρά υπέρ-ήρωας. Ο σκοτεινός ιππότης  της υπόθεσης, αφού έκανε χρήση ναρκωτικών και έφτασε στο σημείο να κλέψει ακόμα και τον ίδιο τον αδελφό του.

Ο Batman bin Suparman, που στην Μαλαϊκή γλώσσα σημαίνει ακριβώς "Μπάτμαν Σουπερμανίδης", οδηγήθηκε στις φυλακές σήμερα Δευτέρα αφού καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών και 9 μηνών για διάφορα αδικήματα.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές  αφού καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 ετών και 9 μηνών για διάφορα αδικήματα. Μεταξύ άλλων είχε κλέψει και την πιστωτική κάρτα του αδελφού του και έκανε αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ.

Ο 23χρονος άνεργος "Σκοτεινός Ιππότης" είχε διαρρήξει επίσης ένα γραφείο στη δυτική Σιγκαπούρη, για να κλέψει χρήματα και να εξασφαλίσει τη δόση του.

Παρά το εγκληματικό παρελθόν του, ο Μπάτμαν ο γιος του Σούπερμαν εκ Σιγκαπούρης έχει δικό του φαν κλαμπ στο Facebook και προκάλεσε αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν ανάρτησε την ταυτότητά του όπου αναγράφεται το απίθανο ονοματεπώνυμό του.

Πηγή: New York Daily News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Singaporean man Batman bin Suparman jailed for stealing brother's bank car

SHARE:

24Media Network