Συνταξιούχος εθελοντής σε καταφύγιο ζώων παίρνει κάθε μέρα τη μεσημεριανή του σιέστα αγκαλιά με γάτες

Συνταξιούχος εθελοντής σε καταφύγιο ζώων παίρνει κάθε μέρα τη μεσημεριανή του σιέστα αγκαλιά με γάτες

Οι φωτογραφίες του 75χρονου έχουν γίνει viral σε όλο τον κόσμο.

Η ασυνήθιστη εικόνα του ηλικιωμένου Αμερικανού να απολαμβάνει τον μεσημεριανό του ύπνο, κρατώντας στην αγκαλιά ή έχοντας στα πόδια άλλη γάτα κάθε φορά, φαίνεται πως κέντρισε το ενδιαφέρον των διαδικτυακών χρηστών σε όλο τον κόσμο με το θέμα του να γίνεται viral.

Ήρθε σε εμάς μια μέρα λέγοντας πως θέλει να χτενίζει τις γάτες. Τελικά, ερχόταν κάθε μέρα

Όλα ξεκίνησαν όταν οι υπεύθυνοι καταφυγίου για γάτες στο Green Bay, αποφάσισαν να αναρτήσουν τις φωτογραφίες αυτές στη σελίδα του οργανισμού στο facebook. «Είμαστε τόσο τυχεροί να έχουμε έναν άνθρωπο σαν τον Terry. Ήρθε σε εμάς μια μέρα λέγοντας πως θέλει να χτενίζει τις γάτες. Τελικά, ερχόταν κάθε μέρα. Βουρτσίζει όλες τις γάτες και είναι σε θέση να μας πει τι αρέσει και τι όχι σε καθεμιά από αυτές» αναφέρει η δημοσίευση και προσθέτει: «Επίσης, συμπτωματικά πέφτει για ύπνο τις περισσότερες μέρες. Δεν μας πειράζει - οι γάτες το έχουν ανάγκη. Ο Terry είναι ένας υπέροχος εθελοντής».

ADVERTISING

Το καταφύγιο διασώζει γάτες με κινητικές δυσκολίες που κινδυνεύουν με ευθανασία και με έναν απλό, απλούστατο τρόπο κατάφερε να κάνει την δράση του γνωστή σε όλο τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέα Ζηλανδία: Περιφέρεια προτείνει... απαγόρευση γατών

Η αγγελία για δουλειά που έγινε viral: Θα πληρώνεσαι για να φυλάς 55 γάτες στη Σύρο

SHARE:

24Media Network