Θεολόγος: Ο “κρυφός παράδεισος” της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Θεολόγος: Ο “κρυφός παράδεισος” της Αλίκης Βουγιουκλάκη
Θεολόγος: Η παραλία-μύθος της Αλίκης Βουγιουκλάκη Youtube / @Up Stories

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έβαλε για τα καλά στον τουριστικό χάρτη τα γαλανά νερά του Θεολόγου. Δείτε από ψηλά την παραλία - μύθο της μεγάλης σταρ.

Για πολλούς η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν η μοναδική πραγματικά ελληνίδα σταρ. Για κάποιους άλλους απλά “το πιο λαμπρό αστέρι” από τα αστέρια της Ελληνικής showbiz διαχρονικά.

Σίγουρα κάθε της βήμα αποτελούσε το μήλον της έριδος για τους παπαράτσι της εποχής και οι τότε εφημερίδες και περιοδικά της εποχής κοσμούσαν συχνά τα εξώφυλλα τους με φωτογραφίες της.

Για αυτό το λόγο και η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε ανακαλύψει και δημιουργήσει τον δικό της “κρυφό παράδεισο” στον Θεολόγο Φθιώτιδας.

Ο Θεολόγος φημίζεται για της υπέροχες γραφικές μικρές του παραλίες που κυριολεκτικά τα πεύκα έχουν τις ρίζες τους μέσα στην θάλασσα. Στο γραφικό του λιμανάκι θα απολαύσεις τον καφέ σου και θα γευτείς υπεροχες γεύσεις στα γραφικά ταβερνάκια.

Ο Θεολόγος όμως έγινε γνωστός και κέντρο του ενδιαφέροντος από την Αλίκη. Αυτή τον έβαλε για τα καλά στον τουριστικό χάρτη και αυτή και οι καλεσμένοι της ταξίδεψαν μέσα από της φωτογραφίες τους της ομορφιές του σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Από το σπίτι που διατηρούσε πέρασε η αφρόκρεμα της ελληνικής showbiz. Βλάσης Μπονάτσος, Λάκης Λαζόπουλος, Ζωή Λάσκαρη, Σμαρούλα Γιούλη και πολλοί πολλοί ακόμα επισκεφθηκα την Αλίκη στο Θεολόγο και πέρασαν μαζί της αξέχαστες στιγμές.

Ακριβώς κάτω από το σπίτι της βρίσκεται και αυτή η μαγευτική παραλία με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Αυτήν επισκέφθηκε η Ομάδα Up Stories και μας την παρουσιάζει για πρώτη φορά.

Η Αλίκη λάτρευε αυτή την όμορφη παραλία και πολλές φορές σε αυτή αναζητούσε στιγμές γαλήνης και ησυχίας. Δεν είναι και λίγες άλλωστε οι φορές που είχε ποζάρει σε αυτόν για μια φωτογραφία.

Δείτε το drone βίντεο με την παραλία-μύθο της Αλίκης:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα