Το πρώτο κατάστημα του Pornhub διαθέτει κρεβάτι με κάμερα livestreaming

Το πρώτο κατάστημα του Pornhub διαθέτει κρεβάτι με κάμερα livestreaming

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το πρώτο κατάστημα του ιντερνετικού κολοσσού πορνογραφικών βίντεο είναι γεγονός στη Νέα Υόρκη και διαθέτει και μια ιδιαίτερη ατραξιόν

Οι απορίες από την είδηση πως ο κολοσσός του διαδικτυακού portal με πορνογραφικό περιεχόμενο άνοιξε κατάστημα pop-up στη Νέα Υόρκη και σε αυτό υπάρχει κρεβάτι, η δραστηριότητα επί του οποίου μεταδίδεται με livestreaming, ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ. Ας πάμε όμως τα ξεμπερδέψουμε σιγά, σιγά.

Η Ponhub που διαθέτει σειρά ρούχων και αξεσουάρ για σεξουαλικές στιγμές ενηλίκων, αποφάσισε πως ένα κατάστημα με την πραμάτεια της, για ορισμένο χρονικό διάστημα (αυτό σημαίνει άλλωστε και pop-up) θα ήταν η καλύτερη ιδέα. Από την άλλη, μια τέτοια σύλληψη θα μπορούσε πιθανότατα να υλοποιηθεί μόνο στο Σόχο της Νέας Υόρκης.

My lover, my friend, my confidante… the Blanche to my Rose. The artist herself… @asahole will be at our NYC pop up shop!! As will @akadanidaniels Check stories for more info! #phworthy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pornhub (@pornhub) στις

We’re OPEN! Pornhub Pop-up Store in #nyc 70 Wooster SoHo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pornhub (@pornhub) στις

Come to our first pop-up store at 70 Wooster SoHo NYC and meet @asahole today and tomorrow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pornhub (@pornhub) στις

Όσο για το  κρεβάτι, μπορεί ο συνειρμός του στρώματος πλάι στο Ponhub να φέρνει άτακτες σκέψεις στο νου, όμως τα πράγματα είναι κατά τι πιο αθώα. Για την ακρίβεια, οι πελάτες μπορούν μεν να βγουν ζωντανά στον ιστότοπο της εταρίας, αυτό δεν σημαίνει δε ότι θα το κάνουν επιδιδόμενοι σε αχαλίνωτο σεξ. Σε κατάστημα βρίσκονται άλλωστε. Από την άλλη, είναι ίσως η μόνη ευκαιρία για τον πολύ κόσμο να βρεθεί με βίντεο (που δεν θα τον εκθέτει) σε ιστότοπο προνογραφικού περιεχομένου.

Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν, καθώς το κατάστημα δεν θα παραμείνει ανοικτό πέραν της 20ης Δεκεμβρίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα